Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-1202ELH-VKW cu Instalare inclusa review si notificarii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-1202ELH-VKW Inverter cu domeniu de functionare de la +46°C ~ -15°C este un aparat de aer conditionat inteligent din gama anului 2016, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic Daewoo DSB-1202ELH-VKW este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Aparatul de aer conditionat Daewoo ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 11942 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 900 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 940 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul de racire este de 268 kWh/an iar consumul de sezon anual la modul de incalzire este de 1120 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Acest lucru i se datoreaza si compresorului rotary Rechi cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate.

     Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Daewoo este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate aparatul fiind dotat cu Vitamina C + Cold Catalyst + Hepa filter. Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Cold Catalyst opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este imbunatatit, in plus, de proprietatile ionilor negativi emisi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. Aerul fiind îmbogatit cu molecule de vitamina C ajuta la hidratarea pielii fiind benefic pentru ameliorarea circulatiei sangvine si pentru reducea riscului de aparitie a durerilor de spate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (26, 34, 40, 50dB.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,6 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Daewoo, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,6 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

    Functia I Feel, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. Pentru a impiedica ca aerul rece sa intre in camera, dupa pornirea modului de incalzire, unitatea interioara va intarzia 1-5 minute inainte de a ventila cu aer cald incaperea (perioada de intarziere depinde de temperatura ambientala). La modul de incalzire unitatea din exterior va fi dezghetata automat pentru a creste eficienta de incalzire. Aceasta procedura dureaza aproximativ 2-10 minute. In timpul dezghetarii, ventilatorul se opreste. Iar dupa procedura de dezghetare, se va reveni automat la modul de Incalzire. Principiul functionare pompa de caldura     Timer-ul de 30 minute – 24 ore si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Daewoo, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 700 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Cu functia 4 Way Swing puteti seta ca fluxul de aer sa fie distribuit in plan verical (sus-jos) cat si in plan orizontal (stanga-dreapta). Astfel aerul furnizat de aparat va fi distribuit uniform in toata incaperea.

     Functia Mod Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. Aparatul de aer conditionat Daewoo va raci aerul din incapere pana la maximum 16°C sau il va incalzi pana la maximum 31°C, in functie de modul in care acesta este setat sa functioneze: racire/incalzire.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu 1°C pe ora, pana la maximum 2°C in primele doua ore, in functie de modul in care aparatul de aer conditionat este setat sa functioneze: racire/incalzire. Dupa cele 2 ore, temperatura din camera va fi mentinuta contanta timp de 8 ore, urmand ca aparatul de aer conditionat sa se opreasca dupa 10 ore de functionare,  obtinandu-se si o economie de energie.

     Auto Curatare interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman. Acest lucru se realizeaza prin functionarea suplimentara a ventilatorului unitatii interioare inca 3 minute dupa oprirea aparatului, astfel apa condensata de pe vaporizator sa fie eliminata.

    Functia de dezumificare cu modul DRY (in acest mod temperatura si debitul de aer sunt controlate automat), isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,2 l/h condens.

     Cand accesati functia ECO de pe telecomanda aparatul initiaza o actiune usoara de racire sau de incalzire, pentru a evita o racire excesiva sau de incalzire.

     Cu Functia WiFi – Control aparatul Daewoo, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Prin intermediul aplicatiei pot fi activate modul de functionare economic si modul putere. Produsul vine insoti de kitul WIFI iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI, disponibila pentru sistemele Android si IOS.     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 806 x 182 x 292, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 760 x 256 x 552. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Iar lungimea traseului frigorific dintre unitatea interna si cea externa este de maxim 15 de metri, cu diferenta de nivel de maxim 5 metri. Aceasta oferta vine insotita si de kit de instalare furnizat cu produsul si manopera Sandard. In plus AC Daewoo instaleaza gratuit in toata tara de catre Depanero, in maxim 10 zile lucratoare de la momentul inregistrarii solicitarii clientului final la Call Center Depanero 0742 726 843 (07 garantie) ce este un numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele de telefonie.Aparat de aer conditionat Daewoo 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Kit instalare inclus 3m, Control prin internet, Filtru antibacterian, 4 directii de ventilare, I Feel, display ascuns, DSB-F1202ELH-VKW, Alb

  Kitul de instalare inclus in oferta este compus din: Conducta de conectare cu lungimea de 3 m (2 buc.); Liant de instalare (1 buc.); Bucsa izolanta (1 buc.); Mastic de etansare (1 buc.); Suruburi de prindere (6 buc.); Teava (furtun) de scurgere cu lungimea de 3 m (1 buc.); Cablu de conectare electric cu lungimea de 3 m (1 buc.)

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Daewoo 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Kit instalare inclus 3m, Control prin internet, Filtru antibacterian, 4 directii de ventilare, I Feel, display ascuns, DSB-F1202ELH-VKW, Alb

Lasă un răspuns