Aparat de aer conditionat Gree Bora model A4, GWH12AAB-K3DNA4A cu KIT + suport unitate exterioara review si notificarii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Gree Bora model A4, GWH12AAB-K3DNA4A cu domeniu de functionare de la +43°C -15°C este un aparat de aer conditionat inteligent din gama anului 2018, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Acest aparat de ultima generatie de culoare alb, este dotat cu telecomanda si ecran de tip LCD ascuns in partea dreapta a unitati interne. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor de pe telecomanda a aparatului de aer conditionat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Aparatul de aer conditionat Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire nom/min/max de 10920 (2050 – 12290) BTU si de incalzire nom/min/max de 11260 (2050 – 12970) BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum de nom/min/max 995/120/1400 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de nom/min/max 1000/120/1500 W/h la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului Daikin cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Aceasta reglare a puteri la acest model se face in 10 trepte de turatie. Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 198 volti intr-o gama larga de tensiune (198 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica. Alimentarea cu energie electrica a acestui model se face la unitatea externa.

      Compresorul DC Rotativ cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un filtru de praf lavabil pentru a filtra aerul din casa. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este imbunatatit, de un filtru“Catechin” (cu extract natural de ceai verde) ce poate elimina cu succes 95% din agentii alegeni ce pot provoca diverse probleme de sanatate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (29, 33, 36, 40) dB.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Gree, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER si SCOP masoara consumul anual de energie si eficienta in timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste doua valori iau in considerare fluctuatiile de temperatura si perioadele, in modul asteptare, pentru a furniza o indicatie clara si fiabila a eficientei energetice normale, pe durata unui intreg sezon de incalzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4 KW.     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat în ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.Aparat de aer conditionat Gree Bora model A4, GWH12AAB-K3DNA4A, 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, controler WiFi inclus + KIT + suport unitate exterioara     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Gree, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de (300, 430, 500, 550) mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Iar cu Functia Turbo in cazul activarii acestui mod, incalzirea sau racirea spatiilor se realizeaza rapid. 

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,4 l/h condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In plus pentru a oferi un confort sporit dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie.

     Auto Curatare interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

     Power Saver controlata de un microprocesor prezent in interiorul aparatului, detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer in consecinta. Aceasta functie ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate. 

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Gree face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

     Functia WiFi aparatul Gree, ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului Wi-Fi control ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului Wi-Fi control putem programa aparatul de aer conditionat de oriunde ne aflam, folosind propriul smart phone.     Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 773 x 185 x 250, iar cea exterioara are o greutate de 31 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 848 x 320 x 596. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si cu kit de instalare facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model, care include: Teava cu diametrul de 6 mm si lungimea de 3 metri; Teava cu diametrul de 10 mm si lungimea de 3 metri; Cablu electric de conexiune intre unitati cu lungimea de 3 metri; Tub de drenaj condens cu diametrul de 16 mm si lungimea de 2 metri; O rola de banda pentru matisat traseul frigorific. In plus acest kit de montaj mai contine si 2 suporti (consola) de fixare pe perete a unitatii exterioare. Acesti suportii sunt pliabili si au in componenta lor in partea de jos un amortizor de vibratii din cauciuc care impiedica transmiterea zgomotului de la aparat la perete cladiri. Acest model detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001 si OHSAS18001 iar produsele au obtinut aprobare internationala. Trebuie mentionat la acest model ca organizatia elvetiana independenta ICERTIAS, emitent al binecunoscutelor certificate Best Buy Award, a desemnat producatorul de aparate de aer conditionat Gree ca fiind preferinta Nr. 1 in Romania la aparatele de aer conditionat, aparatele Gree beneficiind de cel mai bun raport calitate/pret.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Gree Bora model A4, GWH12AAB-K3DNA4A, 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, controler WiFi inclus + KIT + suport unitate exterioara
Aparat de aer conditionat Gree Bora model A4, GWH12AAB-K3DNA4A, 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, controler WiFi inclus + KIT + suport unitate exterioara

Lasă un răspuns