Aparat de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI R-Design Wi-Fi, Kit de instalare inclus, Inverter Clasa A++, Ionizator review si notificarii tehnice

     Cum vara a inceput deja sa isi faca simtita prezenta, aerul conditionat va deveni in curand aliatul tau impotriva caldurii. Dotat cu functii inteligente si sistem de filtrare performant, acest echipament de aer conditionat de la Vivax ne va ajuta sa pastram racoare si aerul proaspat in locuinta chiar si in zilele toride ce vin. Aparat de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI R-Design model 2017 cu 3 trepte de ventilare unitatea interioara ce se poate folosi pe toata perioada anului, face parte din aceasta categorie. Acest model cu 12 trepte de ventilare unitatea externa poate functiona si in mediu tropical la +50°C. Acest sistem ultra-modern si econom de culoare alb cu telecomanda si ecran de tip LCD ascuns in partea dreapta a unitati interioare, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 24000 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 75 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum de 2261 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de 2320 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de 371 kWh/an, iar la modul incalzire este de 1960 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare.

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de la minim 30 la maxim 45 dB la treapta a 3 de ventilare.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,6 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire în sezonul cu încălzire de tip „Mediu” (W/W). Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,6 kW si „caldura” la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 kW.

     Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime: Aparatul fiind dotat cu Filtru Biologic Antibacterian si Filtru de Praf care are functia de a dezinfecta aerul de bacterii de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Bio este fabricat dintr-o bio-enzima speciala si un filtru ecologic care nu penetreaza praful, neutralizand bacteriile, ciupercile si microbii. Acest sistem detine si un filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili. Actiunea sistemului sau de filtrare securizat este imbunatatit, in plus, de proprietatile ionilor negativi emisi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu Functia automat aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat in ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Odata cu apasarea butonului “I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Aparatul de aer conditionat isi va ajusta de acum debitul si temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde esti tu.     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 1060 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Acest model fiind dotat cu tehnologia 3D Airflow, cu acest sistem de directionare a debitului de aer aparatul asigura o racirea rapida si un schimb eficient de caldura. Cu tasta  Turbo puteti sa schimbati rapid temperatura ambianta. Cu tasta Fan Speed puteti sa reglati viteza ventilatorului. Iar cu cele doua taste Swing baleiem fluxul de aer pe orizontala si pe verticala.

     Functia de memorare a pozitiei flapsului  la repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea atat in zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului, colectand o cantitate de 2,4 l/h condens.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Modul Eco este o aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.

     Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Odata cu apasarea butonului “Clean” de pe telecomanda, aparatul va incepe curatarea unitatii interioare. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. In plus cu functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Functia WiFi – Ready aparatul Vivax R-design, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. Aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI R-Design Wi-Fi Ready, Kit de instalare inclus, Inverter, 24000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf, ECO-Mode     Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI R-Design intra automat intr-un regim de economie energetica, atunci cand se afla in stand-by, acesta reusind o eficientizare de pana la 80%, consumand doar la 1 W.

     Unitatea interioara cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1080 x 226 x 335, iar cea exterioara are o greutate de 48,4 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 845 x 363 x 702. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si cu kit de instalare care contine: Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica – 3 metri de traseu inclus – Furtun evacuare condens – 4 metri – Cablu electric din cupru tip MYYM 4 de 1,5 mm, cu manta si izolatie din PVC – Banda de plastic – Banda izolatoare – Inel de protectie din plastic, facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model. Iar lungimea traseului frigorific dintre unitatea interna si cea externa este de maxim 50 de metri, cu diferenta de nivel de maxim 25 metri.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI R-Design Wi-Fi Ready, Kit de instalare inclus, Inverter, 24000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, filtru Bio, filtru Anti-Praf, ECO-ModeImagini pentru Vivax ACP-24CH70AERI R-Design

Lasă un răspuns