Aragaz Indesit IS5G0PMW/E review

     Aragazul Indesit IS5G0PMW/E este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat de mari dimensiuni, dotat cu cele mai noi tehnologii, la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb lotus a suprafetelor emailate, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu 6 butoane rotative clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere doua in stanga si doua in dreapta panoului de comanda, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu alimentare pe gaz metan. In mijlocul panoului de comanda se afla butonul termostat multifunctional de actionare arzatoare cuptor si a grill-ului, cu reglaj de temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 140°C la 250°C pentru prepararea fiecarui aliment. Cu acest buton termostatat putem sa accesam cele 3 functii de coacere. Nivelele de temperatura selectate sunt: Cuptor cu incalzire lenta cu temperatura de lucru de 140°C – 150°C; Cuptor cu incalzire moderat lenta cu temperatura de lucru de 150°C – 180°C; Cuptor cu incalzire moderata cu temperatura de lucru de 180°C – 220°C; Cuptor cu incalzire rapida/foarte fierbinte cu temperatura de lucru de 220°C – 250°C. Timmer-ul este un sistem mecanic de monitorizare a timpului de coacere cu o durata de maxim 60 de minute. Dupa ce se scurge intreaga perioada de timp, este emis un semnal sonor. In plus panoul de comanda mai are in dotare 2 butoane push-button ce actioneaza pentru iluminarea cuptorului si aprinderea electrica la 2 maini a arzatoarelor de pe plita aragazului. Sistemul de aprindere al cuptorului este clasic. Astfel aprinderea cuptorului se face in mod traditional.

     Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Aragazul menţine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa foarte buna. Usa cuptorului COOL DOORS (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul usii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Usa cuptorului cu grafic de coacere pe interior, demontabila, este prevăzută pe interior cu o suprafata din sticla perfect neteda, fara suruburi sau nituri.Aragaz Indesit IS5G0PMW/E, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Alb - eMAG.ro     Datorita uşii cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei usi sunt usor de curatat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile.     Iar capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla. Iar spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este dotat cu doua ghidaje cu role care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 68 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 68 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Chiar dacă are o dimensiune mare, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest aragaz este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior.Aragaz Indesit IS5G0PMW/E, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Alb     Iar manerul metalic de la usa aragazului, de culoare alb lotus se incadreaza in design-ul general. Aragazul avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate neta de 42 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

      Aparatul are 4 nivele de temperatura care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul mare cu puterea maxima de 2,5 kW cu alimentare pe gaz metan, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Cand folositi functia de coacere Grill este necesar sa lasati usa cuptorului intredeschisa, punand intre usa si panoul de comanda un deflector, cu rolul de a proteja butoanele de temperatura care iese din cuptor. Functia cu element de Incalzire inferior static, unde caldura este emisa de arzatorul din partea inferioara a cuptorului, cu tava mare de coacere cu suprafata de 1200 cm2. Aceasta functie este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava specială, adancă de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai usor curatata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curatare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari asa usor, deoarece marginile tavii sunt usor ridicate, pentru a impiedica scurgerea de grasime. Accesoriile aragazului sunt urmatoare: 1 tava adanca emailata si 1 gratar.

     Suprafata plitei cu suprafata emailata de culoare alb lotus are un design elegant si este foarte usor de curatat. Iar cele 2 gratare din otel emailate au un design continuu, fara a mai fi necesar sa va chinuiti sa ridicati oalele grele de pe plita.Aragaz Indesit IS5G0PMW/E, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Alb     Plita aragazului Indesit IS5G0PMW/E cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 7,8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu diametrul de 51 mm si o putere de la 0,4 la maxim 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu diametrul de 75 mm si cu o putere fiecare de la 0,4 la maxim 1,9 kW si 1 arzator mare pe gaz cu diametrul de 100 mm si cu o putere de la 0,7 la maxim 3 kW. Aceasta plita moderna dotata cu tehnologia cu Stepped Flame va va oferi un nou nivel de siguranta si incredere in gatitul cu gaz, iar prin aceasta tehnologie flacara poate fi reglata foarte precis si la nivelul corespunzator fiecarui preparat pe care il veti gati.

     Aragazul Indesit IS5G0PMW/E cu putere instalata a cuptorului de 2,8 kW, este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 1,62 kWh/ciclu de coacere traditional.Aragaz Indesit IS5G0PMW/E review - Review Electrocasnice     Aragazul avand puterea totala de 9,8 kW, cu indexul de eficienta energetica (2010/30/EC) de 95,9%, are sistem de protectie care va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic dispune de aprindere electrica la doua maini la plita, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz la plita si la cuptor si duze pentru GPL. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Indesit IS5G0PMW/E, Gaz, 4 arzatoare, 50 cm, Alb

Lasă un răspuns