Aragaz Serreno SER 5601B/G1 review si notificarii tehnice

     Aragazul Serreno 5601B/G1 este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat de mari dimensiuni, dotat cu cele mai noi tehnologii, la un pret foarte bun. Design-ul New Line al acestui aparat este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea bej si materialele de calitate din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Aragazul Serreno este produs de o firma de produse electrocasnice de la noi din tara, construit in Turcia. Marelvi Impex este de fapt compania care se afla in spatele acestui brand. Chiar daca numele nu va transmite mai nimic, trebuie sa stii ca aceasta firma comercializeaza echipamente bune, performante si ce este cel mai important la preturi foarte mici in comparatie cu alte modele fabricate de branduri cu performante similare. Panoul de comanda al acestui aragaz are 5 butoane rotative clasice avand control mecanic pozitionat deasupra usi aparatului, ce monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: 4 butoane rotative clasice cu variator de putere, pentru actionarea celor 4 arzatoare ale plitei cu alimentare pe gaz metan. In partea stanga panoul de comanda mai are in dotare si un buton rotativ de actionare arzator inferior, cu variator de incarcare. Panoul de comanda este dotat si cu un buton push-button cu care actionam sistemul de aprindere electric al arzatoarelor de la plita. Aragazul are un sistem de aprindere traditional la cuptor.

     Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Acest aparat menţine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu geam reflexiv, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Capacul de protectie al plitei aragazului este metalic. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil si asigura o deschidere uşoara şi silenţioasa a acestuia. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 56 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Acest aragaz este dotat si cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Datorita capacitații de 56 de litri, acest cuptor este foarte incapator. Chiar dacă are o dimensiune mare, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate existente. Acest aragaz este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Design-ul al acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Manerul metalic de culoare bej se integreaza la acest model. Aragazul avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate neta de 42 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Functia de coacere static numai incalzire inferioara, cu tava de coacere cu suprafata de 1200 cm2. Cu sistemul static ce activeaza elementul de incalzire inferior, cuptorul ofera o coacere uniforma pentru prajituri, fursecuri si produse de patiserie. Ca si functii de siguranta putem aminti sistemul de mentinere rece al usii. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava specială, adancă de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime. Accesoriile aragazului sunt urmatoare: 1 tava adanca si 1 gratar. Suprafata plitei fiind din email are un design elegant de culoare bej si este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.Aragaz Serreno SER 5602B/G1, gaz, 4 zone gatit, aprindere electrica plita, siguranta, 50 cm, bej      Plita aragazului Serreno 5601B/G1 cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere totala de 9,05 kW este impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere fiecare de 1,5 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 2,6 kW.Aragaz Serreno SER 5602B/G1, gaz, 4 zone gatit, aprindere electrica plita, siguranta, 50 cm, bej     Aragazul avand sistem de protectie la plita si la cuptor va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic dispune de aprindere traditional la cuptor, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si LPG (butelie) set duze NG (gaz natural) inclus.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Serreno SER 5602B/G1, gaz, 4 zone gatit, aprindere electrica plita, siguranta, 50 cm, bej

Lasă un răspuns