Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8783/09 review

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac sintetic Philips Performer Silent FC8783/09. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare albastru.

     Motorul puternic de 650 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 650 W. Philips este un aspirator cu sac sintetic s-bag Classic avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 4 litri.Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8783/09, 650 W, 4 L, Cap de aspirare TriActive Pro, Albastru    Acest nou sac sintetic de praf de la Philips a fost conceput pentru a oferi o performanta mai indelungata a aspiratorului, adica un nivel ridicat al performantei si o filtrare maxima, pana in momentul in care sacul de praf este plin si gata de golire. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim sacul textil de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un variator rotund de putere si un buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8783/09, 650 W, 4 L, Cap de aspirare TriActive Pro, Albastru     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 5,4 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 9 m ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic din 2 piese face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. Cuplajele conice din dotarea aspiratorului ne permit sa conectam si sa deconectam cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii de la tubul telescopic in timpul curatarii locuintei. Aparatul este dotat cu o tehnologie unica Airflow Max ce mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, utilizand capacitatea sacului de colectare praf la maxim. Tehnologia este conceputa pe baza optimizarii a trei elemente cheie: 1) Aspiratorul are un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf si pentru a permite utilizarea intregii suprafete a sacului. 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, permite deplierea uniforma a sacului de praf. 3) Sacul de praf are structuri din fibra de inalta calitate, care nu se infunda si care absorb praful fara a infunda porii, evitand astfel o reducere a puterii de aspirare a aparatului. In plus aparatul este dotat cu un cap de aspirare Tri Active Pro cu actiuni de curatare pe toate tipurile de suprafete, pentru a maximiza colectarea prafului. Dotat cu aceasta tehnologie capul are cea ridicata performanta de aspirare de la Philips, fiind ideal pentru curatarea in profunzime a covoarelor si a pardoselilor dure. Datorita acestei tehnologi capul de aspirare sta strans lipit pe pardoseala si aspira in profunzime pe covoare, pentru a indeparte si cele mai fine particule de praf.   

    Aparatul mai are in dotare si un cap de aspirare pentru parchet, unde perii moi ai capului de aspirare, curata eficient si delicat pardoselile dure impotriva zgarieturilor.Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8783/09, 650 W, 4 L, Cap de aspirare TriActive Pro, Albastru    In plus bara de protectie moale a aparatului protejeaza mobila si impiedica deteriorarea ei daca te lovesti accidental. De asemenea impiedica blocarea pe margini sau pereti, astfel incat sa te poti deplasa mai rapid cu aspiratorul cand facem curatenie in casa. Cuplajele acestui model Active Lock permit sa conectam si sa deconectam cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii de la tubul telescopic in timpul curatarii. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul Philips atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

     Aparatul este dotat si cu filtru Hepa 13 si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 99,9% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul Hepa, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Acest aspirator este si un aparat de purificare si de curatare a aerului care este certificat de ECARF (Allergy Friendly Quality Tested) pentru capacitatea lui de a curata fumul de tutun, praful si polenul din camera.Imagini pentru Philips Performer Silent FC8783/09"     Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Philips are 2 roti mari din cauciuc si o rola mai mica, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti.    Aspiratorul Philips a fost realizat cu respect fata de linistea noastra. Constructia optimizata a carcasei aspiratorului, un motor cu nivel de zgomot redus si noua duza silentioasa Dust Pro asigura o aspirare cu mai putin zgomot, fara sa compromita parametri de functionare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 66 dB, la putere maxima, nivel de zgomot cu putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Din acest motiv acest aspirator a fost premiat in anul 2018 cu clasa energetica A+AA pe Eticheta Europeana Energica, ca cel mai silentios aspirator din clasa sa. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Cap de aspiratie Tri Active Pro; Perie de parchet; Un accesoriul ce este perfect pentru spatiile inguste si mici si telescop metalic.     Eficienta energetica oferita de Philips Performer Silent FC8783/09 este foarte buna, avand clasa A+ cu un consum anual de energie de 21,5 kWh/an, este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm 47 x 28 x 32 si o greutate de 5,4 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani extinsa pana la 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Philips Performer Silent FC8783/09, 650 W, 4 L, Cap de aspirare TriActive Pro, Albastru

Lasă un răspuns