Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09 review si notificarii tehnice

     Aspiratorul fara sac Philips Power Pro Active FC9532/09 destinat sa curete diverse suprafete, are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoatem recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat intr-o singura parte a recipientului si aluneca uniform in cosul de gunoi. Datorita tehnologiei sistemului Power Cyclone 4 de la Philips, furnizeaza cele mai bune rezultate de curatare intr-o singura miscare prin 4 etape deosebit de eficiente: Aerul intra rapid in Power Cyclone datorita orificiului de admisie aer cu traseu drept si fara asperitati. In continuare un traseu de aer cu forma curbata directioneaza cu viteza aerul in sus in compartimentul ciclonic. In partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare separa praful din aer. Motorul puternic de 750 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 330 W. Philips este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 1,7 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

      Panoul de comanda simplu este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off un buton rotativ pentru reglajul electronic al puteri motorului de la 701 – 800 W si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate de 6 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic cu maner ergonomic lung din dotarea aparatului, vom avea o raza de aspirare de 9 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Philips. In plus cuplajele Active Lock iti permit sa conectezi si sa deconectezi cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii la tubul telescopic in timpul curatarii.Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09, 750 W, 1.7 l, Super Clean Air, Rosu     Peria speciala cu cap de aspirare 3-in-1 Tri Active+ din dotarea modelului Philips aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare, astfel aspiratorul: 1)Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata; 3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale.

     Aspiratorul este conceput cu o perie moale pentru praf, care este integrata confortabil in manerul aparatului. Fiind intotdeauna gata de utilizare. Cuplajele Active Lock din dotarea acestui model ne permit sa conectam si sa deconectam cu usurinta diferite capete de aspirare si accesorii la tubul telescopic in timpul curateniei. Aparatul este dotat cu un filtrul EPA 10 si Air Seal ce capteaza si cele mai fine particule de praf inainte ca aerul sa fie evacuat din aspirator, pentru un camin fara praf, cu aer curat si sanatos. Acest filtrul se inlocuieste o data pe an.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09, 750 W, 1.7 l, Super Clean Air, Rosu    Clasa emisiilor de praf ale modelului Philips se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa C. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 78 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Philips are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: accesoriu pentru spatii inguste, perie mica si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Philips, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Philips Power Pro Active FC9532/09 cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Philips este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 25,9 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm 47,3 x 30,1 x 30,4 si o greutate de 6 Kg. Acest aspirator versatil, fara sac, cu o capacitate mare si cu performante de tipul 2A poate acum sa fie al tau.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09, 750 W, 1.7 l, Super Clean Air, Rosu

Lasă un răspuns