Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720B review

     Star-Light se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720B, este produsa in Romania de fabricantul de electrocasnice Star-Light, unde in ultimii ani, a ajuns pe plan local printre cele mai cunoscute de firme de aparatura de electrocasnice. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice propusa de Star-Light pentru piata interna si europeana. Specialistii romani au implementat cele mai noi tehnologii astfel ca aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720B este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna, disponibil si la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare negru/rosu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei Sistemului Bagless de la Star-Light, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, acest model fara sac colecteaza praful in interiorul unui recipient din plastic transparent, fara a pierde din puterea de aspirare in timpul procesului de curatare. Recipientul de colectare este transparent pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a decide cand trebuie golit.Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720B, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Filtru HEPA, Negru/Verde     Motorul puternic de 700 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 170 W. Star-Light ACVS-720B este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 2 litri. Indicatorul de praf  Smart Sense a acestui model ne va anunta atunci cand recipientul este plin si trebuie inlocuit sau golit, astfel motorul este protejat de suprasolicitare, iar curatenia este mult mai rapida. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

     Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un variator de sarcina si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 3,5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic metalic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 6,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Star-Light. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun ne permite sa asezam aspiratorul Star-Light atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720B, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Filtru HEPA, Negru/Verde     Star-Light ACVS-720B este dotat si cu un cap de aspirare ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor, în special a parchetului şi a gresiei. Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele. Aparatul este dotat cu filtru Hepa (High Efficiency Particulate Air – eficienta ridicata pentru particule) si microfiltru de protectie pentru motor, ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Filtrul Hepa se poate curata sub jet puternic de apa si lasat apoi sa se usuce.

     Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 77 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: Perie standard; Accesoriu pentru spatii inguste si doua tuburi telescopice metalice cu lungimea de 40 cm. Cu peria din dotarea aspiratorului Star-Light, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720B, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Filtru HEPA, Negru/Verde     Clasa emisiilor de praf ale modelului Star-Light se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa D. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa D in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 77 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Star-Light are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Spre deosebire de aspiratoarele conventionale, acest model este dotat cu roti mai mari, pentru o miscare mai stabila si mai usoara. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Aspiratorul Star-Light cu eficienta energetica A este conceput sa ofere un randament destul de bun. In consecinta eficienta energetica oferita de Star-Light ACVS-720B are un consum anual de energie de 23,7 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 36 x 39,3 x 27 si o greutate de 3,5 Kg. Analizand caracteristicile tehnice cu care este prevazut aspiratorul si a accesoriilor cu care este dotat oferta este atractiva.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720B, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Filtru HEPA, Negru/Verde

Lasă un răspuns