Aspirator profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P review si notificarii tehnice

      Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand aspiratorul profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P. Spre deosebire de modelele destinate mediului casnic, acest model profesional are o anduranta si eficienta ridicata, avand un zgomot redus si un container cu un volum mult mai mare. Acest model de aparat facut in Italia multifunctional 7 in 1 permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie la podele. Aspiratorul poate fi folosit si ca un aspirator cu aspirare solida sau cu aspirare lichida cu accesoriile corespunzătoare in acest scop la cerere. Sistemul de curatare se face printr-un sistem de injectie extractie care injecteaza apa cu detergent in material urmand sa extraga apa, solutia si mizeria lasand locul curat si igienizat. Dupa igienizare suprafata va ramane usor umeda necesitand un timp de uscare de cca. 4-8 h ce depinde de cantitatea de apa si de solutie injectata. Datorita marimi inguste a duzei de podea, masina este optima pentru a fi utilizata si in spatii mici. Este de remarcat faptul ca, datorita duzei imbunatatite cu cap rabatabil pentru podea, calitatea de curatare este excelenta, deoarece sunt eliminate si tot felul de resturi. In plus datorita furtunelor de aspiratie flexibile acest model permite si o curatarea usoara a zonelor aglomerate. Asadar, acest model ofera nu numai aspirare, ci si o spalare concomitenta a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca de doua ori mai usoara, caci aspiratorul se comporta ca un mop clasic.

     Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P are ca dotari standard: un container pentru apa uzata cu o capacitate de 11 litri, cu functii practice, fiind conceput pentru o aspirare umeda si uscata, ca ajutor la curatarea mai multor tipuri de suprafete. Accesul la acest rezervor se face simplu prin decuplarea a doua cleme laterale si extragerea in sus a capacului de etansare, ce are atasat si motorul de aspirare. Acest cap motor este dotat si cu un sistem de protectie de prea plin, ce are incorporat un flotor ce opreste automat aspiratorul cand lichidul aspirat umple rezervorul.  

     Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare galben/gri. Motorul cu puterea nomonala de 1200 W si maxima de 1300 W ce poate fi controlat electronic, iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata mizeria pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Capacitatea de absorbtie lichida a aparatului este de maxim 11 litri

      Detergentul de curatare se adauga in containerul cu apa curata ce are o temperatura de maxim 50°C. Iar pentru o curatare profesionala mai este necesar sa folositi si solutie profesionala pentru mocheta tip MC150 iar pentru tapiterii solutie MC151, pe care le puteti achizitiona de pe internet. Pentru dozarea detergentului, consultati instructiunile producatorului inscrise pe eticheta. Nivelul de umplere impreuna cu detergentul nu trebuie sa depaseasca marcajul inscris pe rezervor cu indicatia de Maxim. Rezervorul de apa curata atasat aparatului are o capacitate de 7 litri.Imagini pentru Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P     Cand actionam pentru curatarea mochetelor samponate cu detergent in prealabil, se formeaza si o spuma in rezervorul pentru apa murdara. Pentru a impiedica acest lucru ce poate obtura filtrul de trecere se adauga si agent anti-spuma in rezervorul de apa murdara. Panoul de comanda este dotat cu un buton basculant de pornire oprire de tip On/Off, pentru aspirare si un alt buton basculant On/Off, cu care putem sa actionam sistemul de spalare cu jet.

     Sistemul de spalare este compus dintr-o pompa de presiune cu puterea de 28 W ce aspira apa curata cu detergent din rezervorul de apa curata si o refuleza la 4 bari cu un debit de 0,96 l/min pe un circuit separat atasat furtunului de absorbtie spre capul de aspirare cu sistem de cuplare.

      Aria maxima de curatare cu un plin de apa este de 20-25 mp. Capul de aspirare refuleaza jetul de apa cu presiunea de 1 ata sub forma de spray, ce asigura o buna spalare a suprafetelor vizate. Pentru pulverizarea solutiei de curatat, trebuie sa actionati maneta ce are forma unui tragaci de pe cotul capului de pulverizare/aspirare. Cand aplicati solutia de curatare pe covor sau de pe orice suprafata, cu turbina de aspirare oprita, lasati ca solutia sa actioneze 10 pana la 15 minute pentru a inmuia petele si mizeria, urmand sa porniti turbina de aspirare pentru a aspira apa murdara. In timpul pauzelor de lucru duza de podea poate fi depozitata in locasul special de depozitare de pe aparat. Daca rezervorul pentru apa murdara este plin, se opresc cele 2 comutatoare de aspirare si de pulverizare se desface capacul de protectie si rezervorul se poate detasa pentru a evacua apa murdara cu detergent si agent anti-spuma la canalizare.

     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport si 4 roti cu o greutate de 11 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 10 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul furtunului flexibil de aspirare, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 15 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Furtunul flexibil are si un maner dotat cu un intrerupator mecanic de tip tragaci, cu care avem posibilitatea de a doza jetul de apa refulat de capul de aspirare. Capul de aspirare face legatura cu aparatul de spalat cu ajutorul unui furtun flexibil din plastic cu lungimea de 1,7 m, cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta.  

     Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare ce este realizat in doua trepte, prima fiind filtrul de apa cu sistem de revarsare in rezervor, iar al doilea, filtrul lavabil HEPA, ce ajuta la filtrarea particulelor de mici dimensiuni, mai mari de 0.3 microni. Deoarece credem ca sanatatea este pe primul loc, apreciem posibilitatea de a igieniza corect, cu detergent si apreciem si functia de filtrare suplimentara a aerului. Acest filtru are si rolul de protectie asupra motorului. Lista de accesorii a acestui produs cuprinde: Un furtun de pulverizare cu aductiune apa integrat, cu lungimea de 1,7 m; Doua tuburi de plastic pentru aspirare cu lungimea de 0,5 m, cu comutator de cuplaj a circuitului de apa; Carlig pentru cablu de alimentare cu energie electrica; Duza de spalare/aspiratie pentru pardoseli de 235 mm; Duza pentru spalare/aspiratie tapiterii auto de 90 mm; O palnie din plastic pentru alimentare cu apa; Cablu de alimentare curent de 10 m. Cu duza de spalare/aspiratie pentru pardoseli de 235 mm putem sa curatam si sa uscam mochete si covoare conferind la aceste suprafete o igienizare completa.

     Iar cu duza pentru spalare/aspiratie tapiterii auto de 90 mm, putem sa curatam si sa uscam orice tip de suprafata textila in conditi foarte bune.

     Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 60 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, acest aspirator are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Aspiratorul Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a acestui aspirator este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) mm 500 x 380 x 485 si o greutate de 11 Kg. Aspiratorul profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbel Power Extra 7 P este un produs, ce se potriveste intr-o casa mai mare sau unde exista nevoi de o igienizare suplimentara (alergii, boli respiratorii). Totodata, acest podus fiind de top, il recomandam pentru a fi utilizat intr-un spatiu de birouri, datorita puterii mari de absorbtie si a capacitatea mari de depozitare.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbe Power Extra 7 P

Lasă un răspuns