Bicicleta eliptica Reebok One GX50 review si notificarii tehnice

     Bicicleta eliptica Reebok One GX50 model 2017 este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. Cu acesta platforma unica de antrenament puteti sa faceti un exercitiu complex în care puteti modifica intensitatea antrenamentului partii superioare sau inferior a corpului prin utilizarea ghidonului fix sau mobil. Trageti de manerele mobile pentru a lucra în partea superioara a corpului sau împingeti puternic in pedalele pentru picioare pentru a va activa muschii picioarelor obtinand un antrenament eficient al partii inferioare a corpului.
     Bicicleta eliptica Reebok One GX50 de culoare negru este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H)cm 144 x 63 x 169 are o greutate de 50,8 Kg si nu ocupa mult loc. Dimensiunile de depozitare in cutie sunt de: (L, l, H)cm 128 x 38 x 66. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este incapator cu lungimea pasului de 38 cm. Distanta dintre pedale este de 24 cm. Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte. Cu tractiunea pe spate sistem de transmisie de la pedale la volanta este facut prin metoda biela-manivela, care transforma miscarea rectilinie in miscare circulara. Aceasta tehnologie este si extrem de silentioasa si datorita rulmentilor de inalta calitate cu bile duble.Bicicleta eliptica Reebok One GX50,volanta 9kg     Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Bicicleta eliptica Reebok One GX50 include o pereche de brate fixe cu dispozitiv de reglare a unghiului de inclinare si un set de brate mobile, avand o cursa dubla a manerelor pentru antrenarea si partii superioare a corpului. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg.
     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD albastru avand dimensiunile de 131 x 67 mm cu butoane iluminate din spate, ce afiseaza informatii utile pe tot parcursul antrenamentului la: Timp; Viteza; Calorii; Distanta; Puls; Putere consumata de subiect in timpul antrenamentului; Functie RPM. Acest computer de antrenament cu functia de incarcare USB descarca 15 de programe predefinite cu afișarea profilurilor de antrenament prin intermediul ecranului LCD. Aceste programe predefinite contin: un program manual, un program de utilizator definit personal, un program de recuperare cardiaca, 12 programe de antrenament pe traseu de deal sau de vale. Pentru a va ajuta sa va antrenati mai mult, Reebok One GX50 include un suport pentru sticla de apa plata pentru hidratare si un suport pentru telefon/MP3 încorporat pentru a va ajuta sa audiati piesele muzicale preferate.     Reebok One GX50 are in dotare senzori de puls incorporati in manerele fixe cu conectare la computerul bicicletei. Computerul din dotare cu tastatura avand membrana rezistenta la umezeala, este programat manual avand ca sursa de energie 2 bateri de 1,5 volti de tip AAA. Reebok One GX50 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness. Aparatul are un sistem de frânare magnetic cu 32 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare. Sistemul poate fi accesat de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic fiind accesat de pe panou, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care mareste sau micsoreaza campul magnetic cu ajutorul unui variator electronic rezultand forte de franare variabile. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 38 cm, cu o greutate de 9 kg cu momentul inertiei de 24,6 de Kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. In plus sistemul Belt Drive din dotare asigura o functionare usoara si silentioasa. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante si cu dispozitive de planeitate ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.Bicicleta eliptica Reebok One GX50,volanta 9kg     Pentru a fi mutat dintr-o locatie in alta locatie acest model are inclus si 2 roti rezistente pe fata de transport. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta de pe panou, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

 

 

Lasă un răspuns