Bicicleta magnetica FiTtronic 510B review si notificarii tehnice

      Bicicleta mecanica Fittronic 510B de culoare negru este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru urmatoarelor grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta mecanica Fittronic 510B va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 83 x 46 x 103 are o greutate de numai 12 Kg si nu ocupa mult loc. 
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la: Scan, Timp; Viteza; Distanta; Puls; Calorii si Odometru. Acest calculator de antrenament este alimentat de 2 baterii de 1,5 V tip AAA.Bicicleta magnetica FiTtronic 510B, cu display nou ce afiseaza mai multe functii in acelasi timp     Fittronic 510B functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste o frana pe saboti, care poate fi ori apropiat sau indepartat cu ajutorul unui cablu, rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Functia de franare poate fi folosita pentru un exercitiu mai usor (cum este in cazul unor recuperari medicale) sau mai dificil (folosit pentru sportivii de performanta). In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 34 cm, cu o greutate de 5 kg care determina miscarea intregii biciclete. Masa oscilanta de 5 Kg indica performante optime pentru exercitiile de tip cardio, care solicita muschii tuturor membrelor si ai torsului. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Pentru utilizare usoara si silentioasa cu pedalare in ambele sensuri, acest model este dotat tehnologic cu sistemul de transmisie V-Belt Drive System. In plus ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. In plus saua acestui model, are un sistem de reglare pe verticala in mai multe poziti, pentru o pedalare cat mai comoda. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg.

     Fittronic 510B include o pereche de brate fixe, pentru a obtine un antrenament mai stabil. In plus aceste brate au in dotare senzori de puls incorporati in manerele ergonomice invelit cu mansoane PU, cu conectare la computerul bicicletei. Sistemul de radioterapie a inimii va va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Bicicleta arde pana la 350 de calorii pe ora. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta magnetica FiTtronic 510B, cu display nou ce afiseaza mai multe functii in acelasi timp

Lasă un răspuns