Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue review

      Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue de culoare albastra este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru urmatoarelor grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 62 x 41 x 99 are o greutate de numai 15 Kg si nu ocupa mult loc. 
      Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la: Timp; Viteza; Distanta. Acest calculator de antrenament este alimentat de 0 baterie de 1,5 V tip AAA.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue      FitTronic 110B Blue functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are un variator de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste o frana pe saboti, care poate fi ori apropiat sau indepartat cu ajutorul unui cablu, rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat spre (+) sau spre (-). Functia de franare poate fi folosita pentru un exercitiu mai usor (cum este in cazul unor recuperari medicale) sau mai dificil (folosit pentru sportivii de performanta).Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue     Pentru utilizare usoara si silentioasa cu pedalare in ambele sensuri, acest model este dotat tehnologic cu sistemul de transmisie prin curea fara volant. Bicicleta FitTronic 110B Blue are un brat pedalier din plastic format dintr-o piesa cu suprafata de sprijin aderenta, dotate cu cureluse reglabile pentru o fixare mai buna a picioarelor pe pedale. Sistemul de pedalare poate fi executat in ambele sensuri.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue       Iar saua moale a acestui model fara sistem de aerisire, este adaptata pentru a asigura un confort chiar si in timpul antrenamentelor lungi.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue      In plus reglajul pe verticala al sei se face de la minim 50 cm pana la maxim 64 cm, pentru o pedalare cat mai comoda.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 120 Kg. FitTronic 110B Blue include si o pereche de brate fixe, acoperite cu spuma, pentru a impiedica transpirarea in timpul exercitiului, obtinand-use si un antrenament mai stabil.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue       Iar centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue      Bicicleta arde pana la 250 de calorii pe ora. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 6 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta mecanica FitTronic 110B Blue

Lasă un răspuns