Combina frigorifica AEG RCB53426TX review

     Combina frigorifica AEG RCB53426TX este o alegerea inspirata daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintiu si a materialului anti-amprenta din care este construit corpul combinei, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD postat in exterior cu control electronic premium de tip clasic monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare scara de temperatura din zona de refrigerare; Pictograma cu temperatura din sertarul Long Fresh; Comutator de temperatura; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Congelare rapida; Racire Rapida; Modul de functionare ECO; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru a porni combina, apasati pe butonul senzitiv de temperatura pana cand toate diodele luminiscente se aprind. De fiecare data cand tasta este apasata, temperatura setata se deplaseaza cu o pozitie a LED-ul corespunzator. Alegerea temperaturi in zona de refrigerare este succesiva, de la +2°C la +8°C. Pentru a activa functia Frosmatic de congelare rapida, apasati repetat tasta de temperatura in timp ce dioda luminiscenta va indica pictograma Froosmatic. Functia Coolmatic se activeaza o data cu functia Froosmatic. Configurarea temperaturi in compartimentul Long Fresh se face prin apasarea butonul de temperatura de mai multe ori pana cand dioda luminiscenta se aprinde. Cand modul de functionare Sleep este pornit, dupa un timp de 30 de secunde fara utilizare afisajul se dezactiveaza. Numai indicatorul LED de temperatura va lumina cu o lumina slaba.Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox     Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul combinei pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Combina frigorifica AEG cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     AEG RCB53426TX cu un singur compresor si 2 circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Tehnologia Twin Tech Frost Free de la AEG cu Intelligent Free Store distribuie aerul rece uniform si garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire cu umiditatea controlata a aerului din frigider si uscata din congelatorul fara gheata.Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox     Cu aceasta tehnologie de racire alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. In plus, cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     Acest model cu tehnologie de racire dinamica No Frost pe partea de refrigerare are un volum net generos pe frigider de 220 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 Full Width cu un sertar care se trage, realizate din sticla securizata cu margine de protectie ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. In partea inferioara a combinei AEG se afla 2 compartimente etanse de tip Crisper Box cu reglaj al umiditatii de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Pentru depozitarea corecta a alimentelor, zona de refrigerare este echipat si cu un indicator de temperatura. Simbolul lui se afiseaza pe peretele lateral al aparatului indicand zona cea mai rece a frigiderului. Daca este afisat simbolul OK, puteti sa introduceti produse proaspete in zona indicata de simbol, iar daca simbolul nu este afisat, ajustati temperatura din zona de refrigerare mai jos si asteptati timp de 12 ore inainte de a verifica din nou temperatura. Usa frigiderului tip (R & reversible by technical service) reversibila cu maner vertical cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi 2 mai mari si unul mai mic. Suportul de sus este destinat pentru depozitarea de oua si produse lactate iar cele de jos pentru condimente, borcane si sticle. 
     Aparatul are iluminare ECO LED lateral dreapta ce ofera o lumina clara si stralucitoare in fiecare colt al aparatului. Nivelul de lumina creste usor dupa ce deschidem usa. In plus, tehnologia LED foloseste de 10 ori mai putina energie fata de tehnologia standard si va rezista pe intreaga durata de viata a aparatului.Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox     Pentru a regla temperatura AEG are la interiorul aparatului 1 termostat electronic pentru frigider si congelator. 

     Capacitatea maxima neta de 311 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 220 litri si congelator cu un spatiu total de 91 litri. Corpul de congelare la fel cu usa tip (R & reversible by technical service) reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta, este pozitionat in partea inferioara a combinei.Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox    Acest corp are 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentul Big Box de la mijloc al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. 

     Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     AEG avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

    Pe partea de functii si tehnologie AEG RCB53426TX detine: Sistem de avertizare vizual atunci cand usa este deschisa, mai mult de 5 minute. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator de peste -10°C, dupa o pana de curent. AEG detine si functia de congelare rapida unde se foloseste un jet de aer rece la -24°C, cu functia Froosmatic ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Functia Coolmatic, care functioneaza unitar cu functia Froosmatic, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede prin activare ventilatorului din zona de refrigerare. In acelasi timp, AEG previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Activarea ventilatorului din zona de refrigerare este indicata si atunci cand temperatura din incaperea unde amplasat aparatul depaseste 30°C. La modul de functionare ECO temperatura din zona de refrigerare este setata automat la 3 sau 4°C. Aceasta temperatura din zona de refrigerare este ideala pentru conservarea alimentelor in conditii bune pe termen lung si cu un consum energetic mic. Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. Pentru o eficienta buna acest filtru este bine sa fie schimbat la fiecare 6 luni de utilizare.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica AEG RCB53426TX este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 239 kWh/an.Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 59,5 x 64,7 si o greutate de 78 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox
Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Clasa A++, Touch control, Iluminare LED, H 185 cm, Inox

Lasă un răspuns