Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ No Frost review si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ cu comenzi mecanice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea Metal Look sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Panoul de comanda cu display LCD pozitionat in exteriorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent din termostatul reglabil. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Aparatul are doua usi reversibile cu maner vertical integrat cu deschidere spre dreapta. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire dual No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului.

    Arctic avand sistemul Air Flow Dual Tech creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului Eco Thermo Sensor controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Acest sistem asigura o racire cu 20% mai rapida cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. 

    Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer rece are un volum net generos pe frigider de 231 l precum si un compartiment special pentru alimente perisabile, precum carnea sau lactatele. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului. Datorita sistemului No Frost si a celor 2 ventilatoare din dotare, pozitionate pe peretele posterior al combinei sistemul permite o circulare omogena a aerului rece care fiind lipsit de umiditate evita formarea ghetii, pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Arctic cu un singur compresor si 2 circuite de racire separate este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Combina frigorifica Arctic cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna într-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rafturile sunt prevazute si cu sistem de protectie impotriva scurgerilor neplacute. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Arctic se afla compartimentul mare etans Fresh Max 0°C ce asigura conditiile optime pentru a pastra alimentele perisabile, precum carnea sau lactatele. Acest compartiment ofera si o metoda optima pentru depozitarea sau decongelarea in siguranta a alimentelor, pentru ca tu sa le prepari exact atunci cand ai nevoie. Sub aceasta zona se afla un spatiu Garden Fresh etans dedicat depozitarii legumelor si fructelor.

     Temperatura in compartimentul frigider este de +4°C. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical integrat este echipata cu 3 suporturi fixe 2 mici si 1 mai mare pentru o compartimentare specializata in depozitarea a variate produse alimentare. Aparatul are iluminare LED Leigh sus in compartimentul frigiderului ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Datorita tehnologiei No Frost/Multipower aparatul Arctic la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. Capacitatea maxima net de 321 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 231 litri si congelator cu un spatiu total de 90 litri.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului Fast Freeze XL Zone ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.

     Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 17 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Arctic detine: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Arctic detine si functia Congelare rapida in raftul de sus unde se foloseste un jet de aer la -27°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing Arctic protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede.

    Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Arctic previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 4°C. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. Cu functia Eco aparatul frigorific va intra automat in modul de functionare economic in cazul in care usa zonei de refrigerare nu este deschisa timp de 6 ore si setarile aparatului nu sunt modificate. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat numai congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Functia poate fi activata de la panoul de control. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic. In plus cu functia Energy Saving acest model opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman in continuare active. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Arctic este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 331 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,96 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza izolatiei termice bune si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 201 x 59,5 x 60 si o greutate de 70 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun Verifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa 5 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pretul

Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, 321 l, Clasa A+, No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, Display LCD, H 201 cm, Argintiu
Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, 321 l, Clasa A+, No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, Display LCD, H 201 cm, Argintiu

2 thoughts on “Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ No Frost review si specificatii tehnice

Lasă un răspuns