Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 cu VitaFresh Plus review si notificarii tehnice

     Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 cu marimea XXL are un design de culoare argintiu fiind construita din inox, potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase postat in interior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch, ce monitorizeaza 2 zone de temperatura ce pot fi reglate independent, inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Combina are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului. Zona de refrigerare/congelare cu dezghetare automata, este construita astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Bosch KGN39LM35 cu un singur compresor este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer controlat umed are un volum net generos pe frigider de 279 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate dintre care unul cu sistemul Easy Access din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans cu doua zone de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner vertical integrat este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de condimente si branzeturi al doi-lea raft specializat pentru depozitare de oua si borcane cu inaltime medie si al trei-lea raft pentru depozitarea sticlelor cu inaltime peste medie. In partea inferioara a frigiderului Bosch se afla compartimentul etans de tip Vita Fresh 0°C cu temperaturile de depozitare pentru peste, carne si produse lactate. Iar sub aceasta zona se afla compartimentul etans Vita Fresh cu temperatura putin peste 0°C, de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest sertar detine si functia de control a umiditati din interior, cu ajutorul unui variator de umiditate cu reglaj de la minim la maxim in functie de natura produselor depozitate. In acest sertar fructele si legumele nu necesita folie de protectie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Bosch are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.
     Capacitatea maxima net de 366 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 279 litri si congelator cu un spatiu total de 87 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Zona de congelare detine si doi acumulatori de gheata pentru racire. Accesul la alimente in zona de congelare se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Puterea de congelare a aparatului este de 14 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Bosch KGN39LM35 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     O alta caracteristica de nadejde il reprezinta panoul de comanda pozitionat in partea superioara a aparatului cu afisajul de tip LED mare avand butoane de actionare touch-control. De pe acest panou sunt controlate toate functiile aparatului si temperatura de lucru. Pe partea de functii si tehnologie Bosch detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Bosch KGN39LM35 detine si sistemul Multiflow ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece uscat in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Functie Super congelare cu deconectare automata. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Bosch previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.     Cu functia Super Freezing Bosch protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Bosch avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Sertarul cu functia Vita Fresh datorita tehnologiei de reglare a temperaturi si ajustarea nivelului de umiditatealimentele isi pastreaza prospetimea și vitaminele in 2 compartimente separate pe o perioadă mai îndelungată de timp. Aceasta combinatie de temperatura si umiditate faciliteaza pastrarea aromelor, nutrientilor esentiali si vitaminelor, elemente valoroase ale alimentelor tale proaspete. Astfel, iti este mai usor ca oricand sa ai o alimentatie sanatoasa bazata zilnic pe fructe si legume proaspete. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat, fara inlocuirea filtrului pe toata durata de functionare a aparatului. Cu tehnologia Home Connect din dotare putem folosi aceasta functie pentru a controla aparatul warless din aplicatia de pe telefon. Aceasta aplicatie consta in identificarea unica a aparatului (constand din codurile aparatului si adresa MAC a modulului de comunicaţie Wi-Fi înglobat).

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 273 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Bosch presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 203 x 60 x 66 si o greutate de 98 Kg.

 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 , 366 l, Clasa A++, NoFrost, VitaFresh Plus, Iluminare LED, WiFi Ready, H 203 cm, Inox
Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 , 366 l, Clasa A++, NoFrost, VitaFresh Plus, Iluminare LED, WiFi Ready, H 203 cm, Inox

Lasă un răspuns