Combina frigorifica Candy CM 3352 W review

      Combina frigorifica Candy CM 3352 W model 2018 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb polar potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda cu control mecanic postat in interior in zona de refrigerare, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: Reglarea manuala a temperaturii in frigider si in congelator. Pe panoul de comanda sunt disponibile 5 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Cu sistemul static de racire No Frost, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda.  

     Acest model cu tehnologie de racire statica No Frost are un volum net generos pe frigider de 188 precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Candy CM 3352 W este dotata cu un sistem de dezghetare clasic in zona de refrigerare si congelare. In acest sens este indicat sa decongelam si sa igienizam periodic combina mai ales in anotimpul calduras, pentru ca eficienta de racire sa se mantina la cote inalte.

       Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta să fie cu cativa milimetri mai mică decat înaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta cu maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi flexibile Adapti Lift. Un mecanism extrem de practic permite miscarea rafturilor in sus si in jos. Chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider, prin simpla ridicare sau coborare a rafturilor. In partea inferioara a frigiderului Candy CM 3352 W se afla compartimentul mare etans Bio Fresch unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Compartimentul Bio Fresch cu o temperatura cuprinsa intre 2°C si 4°C cu capacul din latex Dual Balance mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata.Combina frigorifica Candy CM 3352 W, 252 l, Iluminare LED, Clasa A+, H 181 cm, Alb     Aparatul are iluminare Eco LED Leigh sus in zona de refrigerare ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida in raftul de sus si tava cuburi de gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. In plus pentru a spori timpul de inertie termica a zonei de congelare cu rolul de a mari autonomia de a rezista fara curent electric, compartimentul de sus are in dotare si 2 acumulatori de gheata. Acesti acumulatori termici mai pot fi folositi si la o lada de gheata clasica, pentru picnic.

      Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner orizontal integrat ce are deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta are maner orizontal integrat. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N de la +16°C in regim de iarna până la +32°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Candy are un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi.

     Din punct de vedere energetic Candy CM 3352 W se remarca prin consumul energetic mic de 241 kWh/an facand parte din clasa de consum A+.     

    Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care genereaza consumuri energetice mici si a izolatiei din cyclopentan. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare vibrati este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Pentru a regla temperatura Candy are la interiorul aparatului 1 termostat mecanic cu circuit unic pentru frigider si congelator. Volumul net total a acestui combine este de 252 de litri din care 188 de litri ii revin frigiderului iar restul de 64 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 181 x 55 x 54,5 si o greutate de 52 Kg. Aparatul detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Candy respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Candy CM 3352 W, 252 l, Iluminare LED, Clasa A+, H 181 cm, Alb

Lasă un răspuns