Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS review

Our Score

    Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS model August 2019 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat frigorific de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Brandul Toshiba este alaturi de consumatori de peste 140 de ani, pentru a imbunatati de zi cu zi calitatea vietii. Astfel cercetarea continua a echipei de tehnicieni de la Toshiba si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice de la Toshiba un produs de calitate. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin finisajele exterioare de culoare negru antracit mat ale usilor, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.

     Afisajul LED de culoare bleu pastel impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de Super-racire; Functia de Super-congelare; Functia de Vacanta; Functia Flexi Freeze; Functia Energy Saving; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Cu butonul de sunet avem posibilitatea de a activa sau a dezactiva semnalizarile sonore. Avem in continuare un buton cu care setam temperatura din zona de refrigerare si din zona de congelare. Cu buton Flexi Freeze accesam temperatura presetata a congelarii flexibile din corpul din dreapta a congelatorului. Cu butonul Super Frost activam functia de congelare rapida. Cu butonul Super Cooling activam functia de racire rapida. Cu butonul Vacanta activam functionare combinei, cand lipsim mai mult timp de acasa. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Aceasta combina fiind proiectata pentru o functionare indelungata pe afisaj vor aparea si coduri de eroare. In acest sens cu functia de Diagnosticare Inteligenta din dotare acest model are rolul de a preveni defectiunile severe care pot sa apara. Aceasta functie va identifica inca din faza incipienta orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si va opri instantaneu combina, afisand in acelasi timp pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei erori. In functie de aceste coduri afisate ce sunt prezentate si in manualul combinei, veti putea gasi cele mai rapide si mai sigure metode de remediere. Pentru a face economie de energie electrica panoul de comanda se va opri automat dupa un minut de inactivitate. Pentru a activa din nou panoul de comanda, este nevoie sa apasati orice tasta.

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Aceasta combina frigorifica de mari dimensiuni XXL, de uz casnic are doua usi în stil francez, in zona de refrigerare, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Principalul avantaj al acestui model cu usile montate in stil francez este volumul mare al zonei de refrigerare. Astfel acest modele este mai mare pe latime, fata de o combina obisnuita, avand dimensiunea de 90 de centimetri.  Compartimentul de refrigerare este dotat cu propriile 2 usi de acces stanga dreapta la un unghi de 135° si compartimentul de congelare, are la fel doua usi de acces stanga dreapta. Compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare situat sub zona de refrigerare, sunt unul langa altul, complet separate. Aparatul are avantajul usilor de acces înguste, din zona de refrigerare, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult cand sunt deschise. Iar zona de refrigerare fara perete despartitor creaza un spatiu util in plus. Prin deschiderea celor doua usi in stil frantuzesc ale acestei combine frigorifice, o sa va bucurati de  panorama tuturor produselor alimentare proaspete din interior. In acest sens combina extra larga vă va permite o vedere larga si va face mai usoara planificarea aprovizionari cu alimente proaspete.

     Toshiba GR-RF646WE-PMS cu tehnologia dezghetare automata atat a frigider cat si a congelatorului cand este nevoie, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul funcţionarii. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Toshiba GR-RF646WE-PMS este obtinut prin sistemul cu Full No Frost/Triple Cooling, care combina treia sisteme de aer diferite, rece si umed in zona de refrigerare si rece si lipsit de umiditate in zona de congelare ce impiedica acumularea ghetii in aceasta zona, combinat cu sistemul convertibil de racire din corpul din dreapta al zonei inferioare de racire. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automat atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Iar in zona de refrigerare pentru a mentine alimentele proaspete pentru mai mult timp, aceasta combina este dotata si cu tehnologia Alloy Cooling 360° din spatele zonei de racire, ce consta dintr-un sistem de racire fortat cu ajutorul unui sistem de ventilare cu aer rece, ce disipeaza caldura mult mai rapid, marind performanta de racire.

    Toshiba GR-RF646WE-PMS cu un singur compresor si 3 circuite de racire separate este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. In acest sens acest model este primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de racire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fara contaminarea alimentelor.

     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 438 l precum și 2 compartimente speciale pentru fructe si legume. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul din zona de refrigerare la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara a zonei de refrigerare exista doua compartimente Fruits & Vegetable care mentin o temperatura ideala pentru legume si fructe. Aceste sertare sunt echipate si cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat. Iar in zona cea mai rece jos se afla si doua compartiment cu functia Origin Fresh 0°C cu capacitatea de 15 litri fiecare ce ne permite sa pastram pestele si carnea intr-un mediu uscat, la un nivel scazut al umiditatii si la temperatura perfecta. Aceste compartimente mai pot fi folosit si pentru a decongela alimentele scoase din congelator pentru a fi pregatite imediat dupa decongelare. Temperatura de 0°C din acest spatiu se atinge in conditii normale in care in zona de refrigerare temperatura este setat la +4°, iar in zona de congelare temperatura este setat la -18°C. Iar daca reduceti temperatura din frigider, veti reduce si temperatura din acest spatiu. Aceasta zona in plus este dotata si cu un mic spatiu aditional, unde avem posibilitatea de a depozita in conditii de maxima siguranta, medicamente sau pomezi. In plus zona de refrigerare este dotata si cu tehnologia de sterilizare cu plasma (PST +) care inactiveaza bacteriile si ajuta la o mai buna conservare a alimentelor. Usile frigiderului cu maner orizontal integrat cu sistem de deschidere spre stanga/dreapta este echipata cu 6 suporturi fixe specializate pentru depozitarea de branzeturi, condimente, borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Aparatul are iluminare ECO LED premium de 4 W din spate, cu iluminare uniformă a întregului spatiu de refrigerare si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Toshiba GR-RF646WE-PMS are la interiorul aparatului 3 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima neta de 622 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 438 litri si congelator cu un spatiu total de 184 litri. Corpul de congelare este pozitionat in inferioara a combinei avand 6 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele si 2 tavi pentru inghet. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator.Холодильник многодверный Toshiba GR-RF646WE-PMS(02)    Zona de congelare detine si functia Flexi Freeze in corpul din dreapta ce poate fi adaptat nevoilor dintr-o familie, cu o capacitate generoasa de 91 de litri. Intervalul de temperatura ce poate fi accesat in acest spatiu este de la -18°C la +7°C. Cu aceasta tehnologie combina va permite sa selectati nivelul corect de temperatura pentru alimentele stocate. Astfel avand in dotare aceasta tehnologie flexibila, puteti sa folositi acest spatiu pentru a depozita o mare varietate de produse alimentare, in functie de necesitati. Cand setati de pe panoul de comanda intervalul de temperatura intre 0°C si +7°C, acest spatiu devine o camera frigorifica. Cand setati la fel de pe panoul de comanda temperatura de 0°C, timpul pentru pastrarea alimentelor va fi mai lung si spatiul este potrivit pentru pastrarea alimentelor care vor fi consumate in cel mai scurt timp. Iar cand setati de pe panoul de comanda intervalul de temperatura intre -3°C si -7°C, acest spatiu devine un mic congelator care este destinat pentru depozitarea pestelui sau a carni proaspete. Cand selectati Soft Freeze congelare usoara in acest spatiu este fixata o temperatura de minim -7°C ce ajuta la evitarea procesului de dezghetare pentru alimentele congelate pe care le veti consuma in mai putin de o saptamana. Daca alimentele sunt inghetate la -7°C le puteti lua din congelator si sa le puneti direct la procesat fara sa mai fie nevoie sa le dezghetati. Cand selectati Soft Freeze congelare medie in acest spatiu este fixata o temperatura de minim -12°C, pe care le veti consuma in maxim 1 luna. La aceasta temperatura atunci cand luati alimentele inghetate din acest spatiu, inainte de a fi procesate, este nevoie sa fie dezghetate. Cand selectati Deep Freeze congelare obisnuita in acest spatiu este fixata o temperatura de minim -18°C ce pastreaza valoarea nutritiva a alimentelor pentru un timp de 12 luni. Si la aceasta temperatura atunci cand luati alimentele inghetate din acest spatiu, inainte de a fi procesate, este nevoie sa fie dezghetate.

     Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si cele doua usi ale zonei de congelare, au maner orizontal integrat, cu sistem de deschidere spre stanga/dreapta. Pentru un plus de confort si aceste doua usi sunt dotate cu 6 suporturi, unde avem posibilitatea de a depozita alimente de mici dimensiuni. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Toshiba GR-RF646WE-PMS avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Toshiba detine: Sistem de avertizare sonor atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. Astfel dupa setarea functiei de Super-congelare apasati si butonul de reglare a timpului de congelare, iar afisajul va indica la alegere timpul de 6/24 sau 48 de ore in functie de cantitatea de produse alimentare ce vor fi depozitate in congelator. De indata ce alimentele sunt complet inghetate, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal de functionare dupa maxim 6/24 sau 48 de ore, si astfel ajuta si la economisirea energiei electrice. Astfel Toshiba avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Super Cool ce scade temperatura in compartimentul special pana la +2°C, intr-un interval de 2 ore, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate.    Cu functia Holiday, combina poate fi lasata pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal la -18°C, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a zonei de refrigerare nu functioneaza. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Cu functia Energy Saving activata aceasta combina opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active in continuare. Cu functia de Autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Eficienta energetica este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 438 kWh/an si un consum zilnic de energie de 1,2 kWh/zi, conform etichetei energetice.Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS, 637 l, Touch control, NoFrost, Compresor Dual Inverter, Clasa A+, H 193 cm, Gri     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia dual Inverter de la Toshiba cu un compresor inverter si doua sisteme separate de ventilare in spatiul de refrigerare si congelare, presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. In plus motorul a caror constructie a permis si eliminarea periilor de carbon, introduce un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon.

     Datorita acestei tehnologi este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) mm 1935 x 905 x 775 si o greutate de 133 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Combina frigorifica French Door Toshiba GR-RF646WE-PMS, 637 l, Touch control, NoFrost, Compresor Dual Inverter, Clasa A+, H 193 cm, Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>