Combina frigorifica GORENJE RK621PS4 review

    Combina frigorifica Gorenje RK621PS4 este o alegerea foarte buna daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie si a materialelor de calitate ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda pozitionat in interior, este prevazut cu un buton rotativ cu control unitar ce comanda mecanic toate functiile aparatului. Panoul de comanda are si un indicator luminos On/Off. Pentru a regla temperatura este nevoie sa rotiti butonul rotativ in sensul acelor de ceasornic. Daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mare de +43°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia maxima. Iar daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mica de +16°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia minima. Setarea recomandata a butonului rotativ este in dreptul pozitiei ECO, care este o pozitie mediana.Combina frigorifica GORENJE RK621PS4, FrostLess, 353 l, H 200 cm, Clasa A+, argintiu     Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Gorenje cu sistemul de dezghetare automata numai in zona de refrigerare si manuala in congelare, este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara combinei, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul funcţionarii.

     Cu aceasta tehnologia de racire No Frost statica de la Gorenje, asigura o circulatie naturala a aerului rece, in zona de refrigerare si statica Frost Less in zona de congelare. Aceasta tehnologie de racire are drept consecinta reducerea depozitelor de gheata in congelator si procedura de dezghetare manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetarea manuala, cu sistemul de racire Frost Less din congelator veti economisi si energie. Acest model are un volum net generos pe frigider de 257 l precum si un compartiment special pentru fructe, legume si alimente proaspete.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 4 din 5 poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.Combina frigorifica GORENJE RK621PS4, FrostLess, 353 l, H 200 cm, Clasa A+, argintiu      Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta cu maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi flexibile. Un mecanism extrem de practic permite miscarea rafturilor in sus si in jos. Chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider, prin simpla ridicare sau coborare a rafturilor. In plus datorita functiei Slotin, usile frigiderului se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este plasat langa perete, langa un alt aparat, sau putem sa-l introducem intr-o nisa cu latimea de 60 cm. Astfel putem deschide usa si putem trage cu usurinta de rafturile si sertarele aparatului.

     In partea inferioara a combinei Gorenje se afla compartimentul mare etans de tip Crisp Zone cu functia Humidity Control cu opțiunea de ajustare a umidității al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest compartiment permite depozitarea unei mari varietati de alimente proaspete pe o durata de pana la trei ori mai mare decat intr-un frigider traditional. Alimentele raman proaspete pentru mai mult timp, pastrandu-si aroma si substantele nutritionale. Temperatura din acest sertar depinde de setările de temperatura din compartimentul de refrigerare, temperatura ambientala, frecventa de deschidere a usii si cantitatea de alimente introdusa in acesta. Pentru o temperatură de aproximativ 0°C in acest sertar, temperatura din zona de refrigerare trebuie setata la 4°C sau la o temperatura mai mica. Aceasta zona este una dintre cele mai mari cutii pentru fructe legume si alimente proaspete de pe piata.Imagini pentru GORENJE NRK621PW4      Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Gorenje are iluminare Eco Led linie sus ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Gorenje are la interiorul aparatului 1 termostat mecanic pentru frigider si congelator.

     Capacitatea maxima neta de 353 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 257 litri si congelator cu un spatiu total de 96 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila cu deschidere spre dreapta si maner orizontal integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentul XXL Space Box din mijloc al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni, ideal pentru depozitarea produselor precum un curcan, mai multe pizza sau chiar torturi.      Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. In plus congelatorul este dotat cu un calendar pentru produse congelate. Puterea de congelare a aparatului este de 4,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Zona de refrigerare ofera un interval de temperatura cuprins intre 1°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia unitar intre -16°C si -24°C si in functie de temperatura din exterior. Temperatura ideala este de 4°C in zona de refrigerare. Acest aparat este prevazuta si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Gorenje RK621PS4 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 30 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii Gorenje detine: Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la –27°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 48 ore in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Spatiul de refrigerare detine sertarul pe role avand tehnologia Crisper Box ce regleaza gradul de umiditate pentru fructele și legumele din raftul de jos din frigider si le menține crude și proaspete perioade lungi de timp. Cu modul de functionare Eco, combina poate fi setat să funcționeze în modul de economisire a energiei, ușa fiind închisă tot timpul.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Gorenje RK621PS4 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 308 kWh/an.Image result for GORENJE RK621PS4     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 200 x 60 x 64 si o greutate neta de 68,5 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica GORENJE RK621PS4, FrostLess, 353 l, H 200 cm, Clasa A+, argintiu

Lasă un răspuns