Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+ review

      In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea negru, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic aflat in interiorul aparatului in zona de refrigerare pe peretele din dreapta, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar. Pe panoul de comanda sunt disponibile 8 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manual a congelatorului. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost, evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare. Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. Heinner este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica din zona de refrigerare si congelare are un volum net generos pe frigider de 184 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Zona de refrigerare cu dezghetare automata, este construita astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Zona de congelare avand sistem de static periodic trebuie sa fie dezghetata si igienizare periodic pentru ca aparatul sa-si pastreze caracteristicile tehnice initiale si consum de energie mic. 

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Ever Fresh etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior controlat este realizat, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul unui comutator glisant, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+, 268 l, Clasa A+, Control mecanic, H 170 cm, Negru     Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport specializat pentru depozitarea de oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Iar ultimele 3 suporturi sunt specializate pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. 

      Aparatul are iluminare Eco LED lateral dreapta de 2 W langa comutatorul mecanic in zona de refrigerare, cu puterea de 2 W, ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul frigiderului sus inaintea becului un termostat cu reglare manuala. Capacitatea maxima net de 268 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 184 litri si congelator cu un spatiu total de 84 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului de 4 stele ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Rafturile sunt retractabile pentru o mai bună vizibilitate, flexibile și convenabile, aceste rafturi oferă acces ușor la alimente. Fiecare produs alimentar este vizibil și la îndemână. 

     Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila cu maner vertical integrat are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Heinner avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 17 de ore fara ca alimentele sa se degradeze. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Hainner HC-V268BKA+ este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie este de 257 kWh/an.Combina frigorifica Heinner HC-V268A+, 268 l, Clasa A+, H 170 cm, Control mecanic cu termostat ajustabil, Alb     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB.  

      Pe partea de functii si tehnologie Heinner HC-V268BKA+ detine: Un compartiment special sus in zona de congelare cu functia Super Freezing Box unde temperatura este mai scazuta, fiind posibila congelarea alimentelor proaspete mai rapid si separat de celelalte alimente. Aceasta functie este folosita pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete si deci pastrarea in conditii mai bune a calitatilor lor originale. De indata ce alimentele sunt complet congelate, temperatura poate reveni la normal prin actionarea inca o data a butonului. Cu tava de gheata integrata in zona de congelare se produc si cuburi de gheata. Cu functia Freezer Boxes in spatiul de congelare sertarele sunt detasabile si maresc spatiul de congelare a alimentelor pana la 38 %, daca e necesar. Iar cu tehnologia Freezer Open Space in tot spatiul de congelare, creste capacitatea de depozitare a cutiilor mari datorita celor 2 compartimente flexibile. Ideal pentru pachete mari congelate sau pentru alimente impachetate in cutii mari. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 170 x 54 x 59,5 si o greutate de 50 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a/53, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+, 268 l, Clasa A+, Control mecanic, H 170 cm, Negru

Lasă un răspuns