Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2800AJW review

     Daca iti doresti o combina frigorifica incorporabila care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Electrolux. Specialistii suedezi de la Electrolux au implementat cele mai noi tehnologii astfel combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800AJW este alegerea perfecta si totul la un pret foarte bun. Electrolux se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb lotus cu suprafata emailata din care sunt construite usile si cele doua laterale combinei, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda pozitionat in interior, este prevazut cu un buton rotativ mecanic cu control unitar ce comanda toate functiile aparatului. Panoul de comanda are si un indicator luminos On/Off. Pentru a regla temperatura este nevoie sa rotiti butonul rotativ in sensul acelor de ceasornic. Daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mare de +43°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia maxima. Iar daca temperatura din camera unde este instalat aparatul este mai mica de +16°C este indicat sa reglati termostatul pe pozitia minima. Setarea recomandata a butonului rotativ este in dreptul pozitiei ECO, care este o pozitie mediana.Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2800AJW, Static low frost, 268 l, H 177.2 cm, Clasa A+, alb      Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Zona de refrigerare cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Frost Less evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare. Electrolux ENN2800AJW este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 196 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 2 sticle de marime medie. In partea inferioara a combinei Electrolux ENN2800AJW se afla compartimentul mare etans cu 2 sectiuni de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al trei-lea suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare ECO LED in partea dreapta a zonei de refrigerare, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2800AJW, Static low frost, 268 l, H 177.2 cm, Clasa A+, alb     Iar pentru a regla temperatura Electrolux ENN2800AJW are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala in 7 trepte de temperatura.
     Capacitatea maxima net de 268 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 196 litri si congelator cu un spatiu total de 72 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente etanse. Iar spatiul de congelare ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Electrolux ENN2800AJW detinand si functia Cool Plus ce reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +10°C pana la +43°C (modul de iarna). Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model detinand functia Vario Space toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber si pentru alimentele de congelat voluminoase ca intr-o lada frigorifica.
     Electrolux avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 22 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C regim de iarna până la +43°C regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Electrolux ENN2800AJW este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 605 W/24h. Consumul anual de energie este de 291 kWh/an.Dedeman - Combina frigorifica Electrolux ENN2800AJW, incorporabila ...     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului performant echipat cu un motor universal. Acest model fiind dotat cu sistem de suspensi este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 177,2 x 54 x 54,9 si o greutate de 54 Kg. Golul de montaj in mobila de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (H, L, A)cm 177,9 x 56,8 x 55 iar panelul mobilei trebuie sa aiba o grosime de minim 20 mm.Dedeman - Combina frigorifica Electrolux ENN2800AJW, incorporabila ...     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2800AJW, Static low frost, 268 l, H 177.2 cm, Clasa A+, alb

Lasă un răspuns