Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX KNT2LF18S review

     Daca iti doresti o combina frigorifica care sa nu te dezamageasca de la prima utilizare sau sa cedeze in primul an de functionare e cazul sa mergi pe mana celor de la Electrolux.     Specialistii suedezi de la Electrolux au implementat cele mai noi tehnologii astfel combina frigorifica incorporabila Electrolux KNT2LF18S este alegerea perfecta si totul la un pret foarte bun. Electrolux se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

    Panoul de comanda electronic postat in interior cu butoane Touch-Control monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura din zona de refrigerare; Comutator de temperatura comun zona de refrigerare si de congelare; Functia Fast Freeze; Semnal avertizare sonora usa deschisa. Pentru a porni combina, apasati pe butonul senzitiv de temperatura pana cand toate diodele luminiscente se aprind. De fiecare data cand tasta este apasata, temperatura setata se afiseaza pe ecran. Alegerea temperaturi in zona de refrigerare este succesiva, de la +2°C la +8°C, iar in zona de congelare temperatura va fi in functie de temperatura din frigider, de la -16°C la maxim -22°C. Iar pentru a activa functia de Congelare Rapida, apasati repetat tasta de temperatura in timp ce dioda luminiscenta va indica pictograma de Congelare Rapida. Aceasta functie se opreste automat dupa 52 de ore si aparatul intra la modul de functionare normal. Daca usa frigiderului este lasata deschisa timp de 5 minute se activeaza si alarma acustica. Aceasta alarma acustica se poate deconecta apasand oricarui buton.Combină frigorifică încorporabilă Static low frost clasă F 268 litri H 177 cm - KNT2LF18S | Electrolux    Cu tehnologia de racire No Frost statica de la Electrolux, combina asigura o circulatie naturala a aerului rece, in zona de refrigerare si statica Frost Less in zona de congelare. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Frost Less evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare.     Astfel aceasta tehnologie de racire are drept consecinta reducerea depozitelor de gheata in congelator si procedura de dezghetare manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetarea manuala, cu sistemul de racire Frost Less din congelator veti economisi si energie. Iar senzorul Cold Sense din dotare, reacţioneaza rapid la orice schimbare de temperatura din spatiul unde este plasat aparatul, aducand temperatura din interiorul spatiului de racire cu 40% mai rapid la nivelul optim. Astfel prin evitarea socurilor termice, prospetimea alimentelor depozitate va fi mentinuta mai mult timp. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul zonei de refrigerare pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Combina frigorifica Electrolux cu dezgheţare automată numai in zona de refrigerare, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 196 l precum și doua compartimente speciale pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. Iar in partea inferioara a combinei Electrolux KNT2LF18S se afla compartimentul mare etans cu 2 sectiuni de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.Combină frigorifică încorporabilă No Frost clasă E 254 litri H 177 cm - ENT6TE18S | Electrolux     Usa frigiderului tip (R & reversible by technical service) reversibila cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi 2 mai mari si 2 mai mici, la fel securizate cu margine de protectie si cu un suport care culiseaza in plan orizontal. Suportul de sus etans, este destinat pentru depozitarea de condimente si produse lactate, iar cele de jos pentru oua, borcane si sticle.Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENT6TE18S, 254 l, Clasa E, No Frost, H 178 cm     Aparatul frigorific are iluminare ECO LED lateral in zona de refrigerare, langa
panoul de comanda, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.     Capacitatea maxima net de 268 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 196 litri si congelator cu un spatiu total de 72 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente etanse.Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX KNT2LF18S, 267 l, H 177.2 cm, Clasa F, Alb     Iar spatiul de congelare ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Combina frigorifica incorporabila Electrolux KNT2LF18S detinand si functia Fast Freeze ce reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +16°C pana la +43°C. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului este de tip (R & reversible by technical service) reversibila cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model detinand functia Vario Space toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber si pentru alimentele de congelat voluminoase ca intr-o lada frigorifica. 

    Electrolux avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 21 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C regim de iarna până la +43°C regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Pe partea de functii si tehnologie combina frigorifica incorporabila Electrolux KNT2LF18S detine: Sistem de avertizare sonora atunci cand usa este deschisa, mai mult de 5 minute. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator de peste -10°C, dupa o pana de curent. Electrolux detine si functia Action Freeze de congelare rapida la -22°C, ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cand functia este activa un indicator luminos ne va arata acest lucru. Iar cand procesul de congelare sa finalizat indicatorul luminos se va stinge. Pentru a congela cantitati mai mari de alimente, activati aceasta functie cu 24 de ore inainte de a aseza alimentele in congelator. Electrolux avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica incorporabila Electrolux KNT2LF18S este foarte buna, avand clasa A+. Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 272 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina este de 35 dB(A), conform noi etichete energetice.Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX KNT2LF18S, 267 l, H 177.2 cm, Clasa F, Alb     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Electrolux presupune modificarea turatiei si capacitatii compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în functie de anumiti parametri. Astfel la pornirea aparatului frigorific procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odata ce aceasta temperatura a fost atinsa, procesorul comanda compresorul sa-si reduca turatia si implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB. In plus compania Electrolux ofera garantie 10 ani la acest tip de motor Pro Smart Inverter ce acopera atat reparatia sau inlocuirea compresorului aparatului frigorific precum si manopera si consumabilele necesare acestei proceduri. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni incorporabile: (I x L x A) mm 1772 x 540 x 549 si o greutate neta de 54 Kg. Golul de montaj in mobila de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (H, L, A)cm 1773/1777 x 560/568 x 550 iar panelul mobilei trebuie sa aiba o grosime de minim 20 mm.     Sistemul de aerisire al combinei este facut la baza mobilierului incorporat. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

foto Electrolux KNT2LF18S

Lasă un răspuns