Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320 V NE E review

     Franke se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320 V NE E, este produsa in Elvetia de producatorul de electrocasnice Franke.brand-image     Grupul Franke are sediul central la Aarburg, Elvetia. Iar brandul Franke a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientilor din toata lumea, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320 V NE E cu control electronic, este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice elvetiene in spatiul de racire este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin rafturile si suporturile din sticla cu ornamente cromate. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

     Panoul de comanda cu semnalizari LED, cu control electronic, pozitionat in interiorul aparatului pe peretele din dreapta a zonei de refrigerare, monitorizeaza 2 zone de temperatura ce pot fi reglate unitar. Elementele de comanda ale aparatului contin: Semnalizare cu ajutorul LED-urilor a temperaturi in congelator; Semnalizare cu ajutorul LED-urilor a temperaturi din zona de refrigerare  Temperatura in zona de refrigerare se regleaza unitar de la +2°C pana la +8°C iar in zona de congelare de la minim -16°C la -24°C.

     Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice incorporabile Franke FCB 320 V NE E este obtinut prin controlul senzorilor de temperatura din dotare. In zona de congelare acest model are sistemul de racire static Low Frost unde evaporator este plasat în jurul compartimentului de congelare și nu între sertare. Aceasta tehnologie cu pereti netezi împiedică în mod substanțial acumularea de gheață. Cu aceasta tehnologie zona de congelare trebuie dezghetate mult mai rar iar consumul de energie ramane constant. Iar atunci cand periodic trebuie sa dezgheti zona de congelare, acest model este dotat cu un canal practic de scurgere aflat la baza aparatului, care face si acest lucru rapid si usor. In plus Franke are si tehnologia de racire ECO Air Flow din zona de refrigerare. Aceasta tehnologie de racire este bazata de curenti de aer cu ajutorul unui ventilator, unde aerul rece pastrand temperatura si umiditatea controlata, raceste mai repede spatiul frigorific. Aceasta tehnologie de racire a frigiderului mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Activarea sistemului de ventilare din zona de refrigerare se face local din butonul ce se afla langa corpul de ventilare. Aceasta functie de racire cu pornirea ventilatorului din zona de refrigerare este indicat sa fie facuta in situatia in care temperatura ambientala depaseste +27°C, sau daca pe raftul de sticla observati picaturi de condens. Acest model cu tehnologie de racire dinamica in zona de refrigerare si statica in zona de congelare are un volum net generos pe frigider de 194 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume proaspete. Zona de refrigerare cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Zona de congelare se dezgheata periodic in mod traditional.

      Rafturile de depozitare alimente Vario Shelf sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata cu rama din inox, dintre care unul cu sistemul Easy Access, ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Aceste rafturi au o margine din plastic dur pentru o buna stabilitate la culisare, fiind dotate cu sistem anti-alunecare si anti-inundare. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustata dupa nevoi in 2 trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. Raftul Easy Access care se poate glisa cu pana la 12 cm, faciliteaza depozitarea, organizarea si accesul eficient la produsele alimentare, pe care le puteti manevra rapid, chiar daca se afla in spatele zonei de refrigerare.

     Acest model are un raft special cromat, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.Chłodziarko-zamrażarka Franke FCB 360 V NE E 118.0606.723 | CHŁODZENIE \ Chłodziarko - zamrażarki KUP NA CENEO - towary z włączoną opcją "Kup na Ceneo"     In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul etans Fresh Zone cu temperatura putim peste 0°C, de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest sertar detine si functia de control a umiditati din interior, cu ajutorul unui variator de umiditate cu reglaj de la minim la maxim in functie de natura produselor depozitate. In acest sertar fructele si legumele nu necesita folie de protectie.     Usa frigiderului reversibila si cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei suporturi specializate pentru depozitarea de condimente, branzeturi, oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Iar ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime medie. Chłodziarko-zamrażarka Franke FCB 360 V NE E 118.0606.723    Aparatul frigorific are iluminare ECO LED sus ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Franke are la interiorul combinei un termostat cu reglare automata. Aparatul este dotat si pe partea de congelare cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Capacitatea maxim neta de 273 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 194 litri si congelator cu un spatiu total de 79 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de produse de congelare. Compartimentul Big Box din mijloc al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni.     Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aparatul detine si calendar pentru produsele congelate. De exemplu la temperatura de – 18°C poti pastra in acest spatiu de congelare fara sa se deterioreze: peste, mezeluri, produse de panificatie, pana la 6 luni, branză, carne de pui, carne pana la 8 luni si legume si fructe pana la 12 luni. Usa congelatorului este la randul ei reversibila si cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C regim de iarna pana la +43°C regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. Franke FCB 320 V NE E avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 26 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Pe partea de functii si tehnologie combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320 V NE E detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent, cu functia de memorare erori de folosire. Functia de racire rapida va permite racirea si congelarea alimentelor proaspete. Cand butonul de setare a temperaturii este pus pe ultima pozitie de racire rapida un indicator LED se va aprinde si compresorul va functiona continuu. La terminarea acestui ciclu congelatorul automat va trece pe regim normal de functionare. Franke avand functia de racire automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

      Eficienta energetica oferita de combina frigorifica incorporabila Franke FCB 320 V NE E cu puterea instalata de 90 W este foarte buna, avand clasa A++, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

      Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 226 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 36 dB(A), conform noi etichete energetice.Eticheta energetica Combina frigorifica incorporabila FRANKE FCB 320 V NE, 273 l, H 177 cm, Clasa E, alb    Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

      Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Franke presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni incorporabile: (H x L x A) mm 1772 x 540 x 545 si o greutate neta de 65,65 Kg. Golul de montaj in mobila de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (H, L, A)mm 1775/1780 x 560/570 x 560 iar panelul mobilei trebuie sa aiba o grosime de minim 20 mm.     La acest model are picioarele de sprijin frontale reglabile pe inaltime iar punctele de sprijin din spate sunt prevazute cu role pentru o deplasare facila dintr-o locatie in alta locatie. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret bun:Verifica pret redus

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

 

Combina frigorifica incorporabila FRANKE FCB 320 V NE, 273 l, H 177 cm, Clasa E, alb

Lasă un răspuns