Combina frigorifica incorporabila Midea HD-358RN.BI review

     Din data de 14 septembrie 2017, compania multi-nationala chineza Midea este nr.1 in lume ca mare producator de aparate mari de uz casnic. Combina frigorifica Midea HD-358RN.BI ce este produsa de acest grup industrial chinez, este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Aceasta combina cu comenzi electronice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata si de culoarea alb polar. Panoul de comanda modern, pozitiona in interiorul aparatului in partea de sus a zonei de refrigerare, este dotat cu butoane touch screen ce sunt usor de utilizat, dandu-ti posibilitatea sa setezi temperatura potrivita pentru alimentele tale. Cu ajutorul acestui panou de comanda poti monitoriza intreaga combina. Setarea temperaturi din zona de congelare se face de la -18°C pana la maxim -24°C. Iar setarea temperaturi din zona de refrigerare se face de la +2°C pana la maxim +8°C. Aparatul are doua usi reversibile cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire No Frost statica atat a frigiderului cat si a congelatorului. Cu tehnologia de racire No Frost, prin sistemul static combina asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa buna de eficienta energetica. Combina este dotata cu tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. In acest sens senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentului de racire si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.    In plus zona de congelare de la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Acest model cu tehnologie de racire statica, are un volum net generos pe frigider de 192 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. 

      Midea cu un singur compresor si un singur circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rafturile sunt prevazute si cu sistem de protectie impotriva scurgerilor neplacute. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei Midea se afla compartimentul mare etans Fresh Box dedicat depozitarii legumelor si fructelor. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, cu ajutorul unui variator culisant si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.Combina frigorifica incorporabila Midea HD-358RN.BI, 269l, Clasa A+, H 178.5 cm, Alb     Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe 2 mai mici si 1 mai mare pentru o compartimentare specializata in depozitarea a variate produse alimentare. In primul suport putem sa depozitam produse mai mici sau condimente. Iar in ultimul suport de jos mai mare putem sa depozitam recipiente din sticla de marime peste medie. Cu sistemul de deschidere a usii la un unghi de 90º permite integrarea perfecta a combinei frigorifice in bucataria ta, fara a iesi inafara mobilierului. Aparatul are iluminare LED Leigh sus in compartimentul frigiderului ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Capacitatea maxima net de 269 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 192 litri si congelator cu un spatiu total de 77 litri.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de congelatorului Fast Freeze ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Compartimentul Freeze Box din mijloc al congelatorului cu inaltimea raftului de 30 de cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Iar compartimentul de sus Easy Access cu capacitatea de 15 litri, faciliteaza depozitarea, organizarea si accesul eficient la produsele alimentare, pe care le puteti manevra rapid, chiar daca se afla in spatele zonei de congelare.Combina frigorifica incorporabila Midea HD-358RN.BI, 269l, Clasa A+, H 178.5 cm, Alb      Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Midea HD-358RN.BI avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Midea detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 60 secunde. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in compartimentul de sus, in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, putem sa comutam manual inapoi la -18°C, pentru o functionare mai economica. Aceasta functie reporneste automat dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Midea HD-358RN.BI este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 282 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 769 Wh/zi, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal din dotare. Fiind un mode incorporat sistemul de ventilatie al compresorului se realizeaza prin fantele de aerisire de pe plina aparatului. Acest model este si foarte silentios, datorita sistemului elastic de amortizare a vibratiilor, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 178,5 x 54 x 54,5 si o greutate de 55 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pretul actualizat

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-358RN.BI, 269l, Clasa A+, H 178.5 cm, Alb

Lasă un răspuns