Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+ review

     Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+, ce face parte din gama Absolute, este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alba si a materialului de calitate din care este facuta, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.Imagini pentru Whirlpool ART 7811 A+     Panoul de comanda cu control electronic aflat in interiorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului cu control separat pentru frigider si congelator contin: Semnalizare temperatura in congelator; Semnalizare temperatura in frigider; Functie Fast Freezer (racire rapida), Semnalizare sonora pentru sectiune congelator; Semnal sonor de avertizare usa deschisa. Pe panoul de comanda sunt disponibile 5 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -16°C pana la -24°C din zona de congelare. Cu butonul de Stop Alarm avem posibilitatea de a anula sau de a activa functia de alarma sonora a combinei. Cu butonul de ECO Night activam sau dezactivam functionarea cu consum energetic scazut. Iar cu butonul On/Stand-by pornim sau oprim combina la modul stand-by. Prin activarea functiei al 6-A Sense Control Fresh se poate ajunge automat intr-un timp extrem de scurt la o temperatura interna, ideala pentru a depozita alimente in zona de refrigerare. Aceasta functie permite, de asemenea si controlul umiditatii in interior.    Pentru o functionarea corecta, ventilatorul din zona de refrigerare trebuie sa fie pornit. Ventilatorul poate fi activat/dezactivat apasand simultan timp de 3 secunde tastele de Pornit/Stand-by. Aceasta functie se activeaza daca in incapere temperatura este mai mare de 27°C sau daca sunt prezente picaturi de apa pe rafturile de sticla, ventilatorul este activat pentru depozitarea in bune conditii a alimentelor.     Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Combina frigorifica Whirlpool cu dezgheţare automată numai in zona de refrigerare, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. La acest model cu tehnologia inovatoare Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentului de racire si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.

     Whirlpool ART 7811 A+ avand tehnologia al 6-lea simt controlul fresh ce are inclus si un ventilator, extinde in mod semnificativ durata de conservare a produselor alimentare prin menținerea unei temperaturii optime și o umiditate de 70-85%, in frigider. Acest lucru asigură prospețimea produselor de până la 4 ori mai mare (verificand prospețimea alimentelor făcută după 3 zile de depozitare in frigider, ținând seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate). Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului din zona de refrigerare, controlează funcționarea compresorului. Whirlpool este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 195 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, peste, preparate proaspete etc.

      Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 5 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 4 din 5 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model model are un raft special, Bottle Rack extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. In partea inferioara a frigiderului Whirlpool se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de borcane si diverse pachetele cu produse alimentare. Iar ultimul raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare ECO LED sus ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Whirlpool are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Capacitatea maxima neta de 275 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 195 litri si congelator cu un spatiu total de 80 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin tragerea in exterior a sertarului ce culiseaza pe role.     Whirlpool detine tehnologia de congelare Low Frost ce functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Puterea de congelare a aparatului este de 3,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinta, fiind preferabil evitarea incaperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria. Whirlpool avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. 

      Pe partea de functii si tehnologie Whirlpool detine: Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cand usa figiderului si a congelatorului este lasata deschisa mai mult de 1 minut la fel se aude o alarma sonora. Aparatul are si functia de Racire rapida din zona de congelare, ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Aceasta functie o folosim cand introducem o cantitate mare de alimente pentru a fi inghetate. Functia este dezactivata automat dupa 30 de ore sau manual, apasand din nou acelasi butonul timp de 3 secunde. Pentru a accelera procesul de congelare, sertarele pot fi scoase si puteti aseza alimentele direct pe partea inferioara a compartimentului de congelare. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambianta. Functia Eco permite micsorarea consumului energetic pentru urmatoarele 6 ore de functionare. Tehnologia Stop Frost de incalzire locala usureaza procedura de dezghetare pentru compartimentul de congelare. Astfel aceasta procedura de dezghetare Stop Frost este conceput pentru a indeparta o parte din gheata care sa format in zona de congelare, usurand curatarea si reducand astfel timpul necesar pentru dezghetarea congelatorului. Whirlpool, impreuna cu Microban, liderul de piata in solutii atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Filtrul consta intr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban. Filtrul antibacterian a fost testat cu succes si aprobat de un bine-cunoscut laborator german (LGA).       Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Whirlpool ART 7811 A+ cu puterea instalata de 140 W este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 802 W/24h. Consumul anual de energie este de 299 kWh/an, conform etichetei energetice.Imagini pentru Whirlpool ART 7811 A+    Acest lucru i se datoreaza compresorului universal si clasei de izolare termica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 35 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) mm 1770 x 540 x 545 si o greutate de 50,6 Kg.Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811 A+, 275 l, Clasa A+, Less Frost, 6th Sense,, H 177 cm     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 6 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Whirlpool incorporabila - ART 7811/A+

Lasă un răspuns