Combina frigorifica INDESIT LI8 SN2E K review

     Combina frigorifica Indesit LI8 SN2E K este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea negru obsidian a carcasei cu suprafata emailata, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul frigorific a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

     Panoul de comanda extrem de simplu postat in interior monitorizeaza 2 zone de temperatura ce pot fi reglate independent. Pentru a regla temperatura Indesit are la interiorul zonei de refrigerare un termostat cu reglare electronica, ce poate fi facuta cu ajutorul butonului de temperatura. Pe panoul de comanda sunt disponibile 6 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -15°C pana la -23°C din zona de congelare. Led-urile indicatoare de temperatura ne arata prin afisarea lor: Temperatura din zona de refrigerare, temperatura din zona de congelare si temperatura cand este activata functia de Racire rapida. Pentru a activa functia de Racire rapida, este nevoie sa apasati si sa mentineti apasat butonul cu functia dedicata timp de 3 secunde, pana cand se aprind succesiv toate cele 3 LED-uri de semnalizare.Combina frigorifica Indesit LI8 SN2E W, No Frost 328 l, Clasa E, Pure Wind, Aircooler, Flexi Use Box, H 189.9 cm, Alb     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Acest model are tehnologia de racire No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata.

     Zona de refrigerare este dotata cu un ventilator Air Cooler, ce garanteaza o distributie excelenta a aerului rece, pentru a mentine alimentele proaspete pentru mai mult timp.     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer are un volum net generos pe frigider de 230 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, sau pește, preparate proaspete etc. Combina frigorifica Indesit LI8 SN2E K cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata din zona de refrigerare in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi in trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In plus rafturile pot fi trase pana la 7 cm in exterior, cu un sistem de blocare pentru a preveni caderea produselor alimentare de pe raft: o solutie practica in conditii de siguranta, permitandu-va sa aveti acces nelimitat la toate produsele stocate în frigider, chiar si in cele mai indepartate colturi.Combina frigorifica INDESIT LI8 SN2E K, Open Space, Tehnologie Pure wind, Aircooler, Volum 328L, No Frost, Clasa F, Negru     Usa frigiderului cu maner orizontal integrat avand deschidere spre dreapta la un unghi de 145° este echipata cu 3 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse.

     In partea inferioara a frigiderului Indesit se afla o cutie etanse Flexi Use Box, care poate fi plasat in diferite zone ale spatiului de refrigerare din frigider. Astfel daca plasam acesta cutie etanse in locul raftului superior din zona de refrigerare, in aceasta cutie putem sa pastram alimente proaspete de exemplu peste sau carne de pana la 6 zile. Iar daca plasam aceasta cutie in zona inferioara a spatiului de refrigerare din frigider, putem sa depozitam legume sau fructe.Combina frigorifica Indesit LI7 SN1E X, 295l, No Frost, Clasa F, H 176.3 cm, Inox     Aparatul are iluminare ECO LED Leigh langa panoul de comanda in zona de refrigerare, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Sistemul de iluminare se activeaza la fiecare deschidere a usi din zona de refrigerare. Daca usa este lasata deschisa mai mult de 8 minute, becul se stinge automat. Datorita tehnologiei No Frost/Air Cooler aparatul frigorific Indesit la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava cuburi de gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Sertarul de sus si sertarul intermediar pot fi eliminate pentru a obtine un spatiu marit de congelare, sau zona de congelare poate fi trasformata in 2 compartimente cu raft intermediar.

     Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner orizontal integrat ce are deschidere spre dreapta la fel la un unghi de 145°. Puterea de congelare a aparatului este de 6,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Indesit LI8 SN2E K avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. 

     Pe partea de functii si tehnologie combina frigorifica Indesit LI8 SN2E K detine: Un semnal acustic sau optic declansat de combina daca temperatura este prea ridicata sau usa este deschisa mai mult de 2 minute. Indesit are si functia de Racire rapida, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in zona de refrigerare. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de +2°C in zona de refrigerare si de -23°C in zona de congelare. Activarea acestei functii este recomandata in special pentru a mari capacitatea de racire a zonei de refrigerare/congelare la introducerea unei cantitati foarte mari de alimente in aceste spatii de racire. Funcţia se dezactivează automat dupa 24 de ore si se revine la valoarea de temperatură selectata anterior. In plus activarea acestei functii poate fi de asemenea folosita cu cel putin 2 ore si inainte de a introduce in spatiul de refrigerare/congelare alimente proaspete. Aparatul frigorific este dotat si cu sistemul Pure Wind ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul zonei de refrigerare si filtreaza bacteriile, prin restabilirea rapida a temperaturii din combina de fiecare data cand usa este deschisa, astfel incat sa va puteti bucura de mancare mai proaspata pentru mai mult timp.

     Din punct de vedere energetic combina frigorifica Indesit LI8 SN2E K cu puterea instalata de 150 W se remarca prin consumul energetic mic facand parte din clasa de consum A+, conform vechi etichetari energetice.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 310 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice.Combina frigorifica INDESIT LI8 SN2E K, Open Space, Tehnologie Pure wind, Aircooler, Volum 328L, No Frost, Clasa F, Negru     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza izolatiei termice bune si Linear Compressor cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Indesit presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Din acest motiv acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Volumul total a acestui combine este de 328 de litri din care 230 de litri ii revin frigiderului iar restul de 98 de litri congelatorului. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 188,9 x 59,5 x 65,5 si o greutate neta de 68 Kg. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat, biciclete etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica INDESIT LI8 SN2E K, Open Space, Tehnologie Pure wind, Aircooler, Volum 328L, No Frost, Clasa F, Negru

Lasă un răspuns