Combina frigorifica LG GBF569NSAZB review

      Combina frigorifica LG GBF569NSAZB este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice premium este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie si materialul inox antiamprenta din care sunt facute usile si a celor doua laterale emailate de culoare gri, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Frumusetea este nu numai pe partea exterioară a aparatului, realizată din otel de inalta calitate, ci si in decorarea metalică de lux din interiorul usi. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul.

     Afisajul LCD postat in exterior impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functia Eco Friendly; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Semnal blocare butoane. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 1°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -15°C si -24°C. Temperatura este setata initial la 2°C in zona de refrigerare si de -20°C in zona de congelare. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automat atat a frigiderului cat si a congelatorului. Aceasta tehnologie fiind una dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, sistemul instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. In plus cu sistemul Full No Frost/Nature Fresh Cooling LG distribuie aer rece prin 14 orificii multiple pentru a raci uniform interiorul frigiderului, cu o circulatie a aerului rece imbunatatita cu pana la 32% fata de sistemele semi No Frost.      Sistemul LG Multi Air Flow dispersează uniform aerul rece în fiecare colț al frigiderului.     In plus gurile de aerisire aflate pe partea superioara a zonei de refrigerare inaintea corpului de iluminat, directioneaza un jet de aer rece catre produsele depozitate in suporturile din partea superioara a usii. Cu acest sistem racirea usii incepe la 15 secunde dupa inchiderea usilor.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox      LG cu dezgheţare automată frigider/congelator este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer controlat uscat are un volum net generos pe frigider de 324 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din plastic ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 1 din 2 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus raftul de jos articulat in doua jumatati, se poate rabata jumatatea exterioara de la 270 mm la 160 mm, pentru a oferi un spatiu in plus pentru produsele cu inaltime mare.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox      Usa frigiderului cu maner vertical tip bar avand deschidere spre dreapta este echipata cu 6 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox     In plus usa frigiderului este echipata cu un dozator iluminat pentru apă potabilă. Dozatorul de apa rece incastrat direct in usa are racord la un rezervor de apa potabila cu capacitatea de 4,5 litri. In functie de necesitatii aparatul are racord si la sistemul de apa curenta de la reteaua de distributie publica. Potrivita perfect pentru bucatarii mici, usa Zero Clearance poate fi deschisa la un unghi de 90 de grade chiar daca frigiderul este amplasat langa un perete. In aceasta pozitie toate sertarele pot fi complet deschise, facilitand accesul la alimente. 

Image result for zero clearance refrigerator

       In partea inferioara a frigiderului LG se afla doua compartimente mari etanse Bio Fresch de depozitare unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Sertarul de sus Fresh Balancer de la LG este echipat si cu un comutator simplu care regleaza umiditatea optima pentru pastrarea prospetimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai indelungat.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox     Sub acest compartiment se afla Fresh Zone cu posibilitate de reglare a temperaturi, ce permite pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, rapid si usor de gatit. Acest raft poate fi folosit si pentru a decongela in mod lent alimentele scoase din congelator.

     Aparatul are iluminare LED Leigh in zona de refrigerare sus, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Datorita tehnologiei No Frost/Nature Fresh Cooling aparatul LG la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede.REF-Universe1-Basic-NobleSteel-01-NatureFresh-Desktop     Corpul de congelare de 4 stele este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. In acest sens compartimentul din mijlocul zonei de congelare Big Freezing Zone a fost redimensionat pentru a creste volumul de depozitare dedicat alimentelor de mari dimensiuni. Combina este echipata si cu funcția de producere de gheata avand un aparat pentru gheata Ice Maker ce produce cuburi de gheata conform preferintelor noastre. Atunci cand compartimentul congelatorului atinge sau este sub temperatura de -12°C aparatul pentru gheata va incepe sa produca gheata. Masina de gheata va face cate 16 cuburi o data; dar cantitatea specifica de gheata produsa va depinde de temperatura din interior, de frecventa cu care sunt deschise usile, de temperatura din compartimentul congelatorului etc.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox     Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner vertical tip bar ce are deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
            Avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.
    Pe partea de functii si tehnologie LG detine: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. LG detine si functia Congelare rapida unde se foloseste un jet de aer rece la -27°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Freezing LG protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. LG avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Tehnologia Eco Friendly din dotarea acestui model are senzori inteligenti pentru a monitoriza in mod continuu ciclul de racire, adaptand consumul energetic in mod corespunzator. Cu aceasta tehnologie de racire faceti economie de energie si de timp de pana la 50%. Acest model are in dotare tehnologia Smart Diagnosis cu aplicatia de control LG Smart ThinQ pentru diagnosticarea și remedierea rapida si corecta a oricaror probleme pe care le puteti avea cu frigiderul. Aceasta noua aplicatie nu asigura numai depanarea, ci prezinta si starea de intretinere si sfaturi generale direct cu ajutorul telefonului la centrul de service LG. Acest lucru va ofera posibilitatea de a discuta direct cu specialisti de la LG pentru a analiza problema aparuta, oferind astfel un diagnostic competent.      Iar cu ajutorul unui telefon inteligent compatibil cu aplicatia LG Smart ThinQ™, poti regla setarile de temperatura, iinghetare rapida, activarea filtrului Pure N Fresh, de la distanta, pentru ca combina sa fie pregatita cand te intorci acasa cu cumparaturile facute. Aceasta functie seteaza combina sa se conecteze la reteaua WI-FI din locuinta dv. Aparatul suporta numai retele Wi-Fi de minim 2,4 GHz. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a combinei.
     Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul zonei de refrigerare si filtreaza bacteriile. Din punct de vedere energetic LG GBF569NSAZB se remarca prin consumul energetic mic de 292 kWh/an facand parte din clasa de consum A++, conform fisei tehnice. Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului linear cu functie Inverter inteligent, cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la LG presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Combina frigorifica LG GBF569NSAZB fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Volumul total net a acestui combine este de 446 de litri din care 324 de litri ii revin frigiderului iar restul de 122 de litri congelatorului.Combi LG GBF569NSAZB | Ziwwie.com    Pentru un plus de confort combina este dotata tehnic si cu un scut de protectie complet neted, in spatele aparatului, care are rolul de protectie al agregatului frigorific. Acest scut de protectie ce poate fi curatat cu usurinta, ofera o durabilitate suplimentara, impiedicand depunerea prafului in jurul componentelor si a loviturilor accidentale.Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 70,5 x 74 si o greutate de 80 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica LG GBF569NSAZB, 451 l, NoFrost, Clasa A++, Doorcooling+, WiFi, Dozator apa, H 185 cm, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>