Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 review

     Combina frigorifica Liebherr Confort CUkw 2831 este un aparat cu doua usi de culoare vernil, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Iar liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Compania germana Liebherr ce produce acest aparat are ca prioritate in primul rand calitatea superioara a produselor facute la un standard inalt al desig-ului.

     Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Panoul de comanda mecanic situat in interior in partea dreapta este prevazut cu un buton rotativ, ce controleaza toate functiile de racire ale aparatului frigorific. Temperatura poate fi setata de la treapta 1 care are cea mai mai calda temperatura, si treapta 7 care are cea mai scazuta temperatura in zona de refrigerare/congelare. La aceasta combina se recomanda setarea din mijloc unde temperatura este de aproximativ +5°C in zona de refrigerare. Selectand treapta 7 face posibila atingerea temperaturi sub 0°C jos in cea mai rece parte a compartimentului de refrigerare. Iar pentru a asigura o temperaturi ideale pentru depozitarea alimentelor in congelator, setarea se face de la treapta 4 la treapta 7 pe regulatorul de temperatura. Temperatura medie in spatiul de congelare este de aprox. -18°C. Temperatura din interior depinde de urmatorii factori: frecventa de deschidere a usii; temperatura camerei la locul unde este instalat aparatul; tipul, temperatura si cantitatea de alimente congelate.Image result for Liebherr Comfort CUkw 2831     Cu sistemul de racire No Frost Liebherr Confort CUkw 2831 raceste zona de refrigerare in mod uniform, dintr-o parte in alta. Iar in zona de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta.

      Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Liebherr Confort cu dezgheţare automată nunai in zona de refrigerare este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Zona de refrigerare are si un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.     In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde     Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele. Ultimul raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie. In partea inferioara a frigiderului se afla un compartiment specializat si etans de depozitare. In acest sertar Bio Cool, cu doua sectiuni, se regleaza nivelul umiditatii la interior, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Curentii de aer se regleaza cu ajutorul unui comutator ce culiseaza, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de un frigider obisnuit.

     Aparatul are iluminare LED lateral dreapta ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare pozitionat in partea inferioara a combinei are doua compartimente despartite de un raft din sticla. Aceste compartimente sunt foarte adanci, detasabile, cu partea frontala transparenta si inchise perfect pentru a nu permite iesirea aerului rece la deschiderea usi zonei de congelare. Acesta tehnologie permit o vizualizare perfecta a continutului si cele mai bune conditii de stocare a alimentelor congelate.Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde     Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata, iar accesul la alimente se face foarte usor. Congelatorul detine si facilitatea Vario Space unde raftul din sticlă poate fi detașat pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila cu maner orizontal integrat are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Liebherr Confort are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. 

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Liebherr Confort avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 25 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

    Pe partea de functii si tehnologie Liebherr Confort CUkw 2831 detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal vizual si sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Liebherr Confort avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Liebherr Confort CUkw 2831 este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de 229 kWh/an.Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Liebherr Confort presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Volumul total net a acestui frigider este de 265 litri din care 212 litri ii revin frigiderului iar restul de 53 de litri congelatorului. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 161,2 x 55 x 63 si o greutate neta de 61,4 Kg.Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde
Combina frigorifica Liebherr CUkw 2831, 265 L, SmartFrost, Control mecanic, Raft sticle, H 161 cm, Clasa A++, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>