Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 Verde avocado review si notificarii tehnice

     Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 este un aparat cu doua usi de culoare argintie, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Corpul si usile de culoare verde avocado sunt dotate cu un finisaj de înaltă calitate. Iar liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Panoul de comanda situat in interior in partea superioara cu control mecanic, are un buton rotativ cu opt trepte, ce controleaza nivelele de temperatura din spatiul de racire.Image result for Liebherr Confort CUag 3311     La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare. Liebherr este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 210 l precum și un compartimente special pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle de marime medie. In partea inferioara a combinei Liebherr se afla compartimentul mare etans cu 2 sectiuni de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led lateral dreapta, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Liebherr Confort CUag 3311 are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala in 8 trepte de temperatura. In zona de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta.Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Verde avocado      Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Acest model are tehnologia de dezghetare semi-automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Functia se acceseaza periodic manual observand vizual spatiul de refrigerare. Liebherr cu sistemul de dezghetare semi-automat, este construit astfel încat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna într-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului.

     Corpul de congelare pozitionat in partea inferioara a combinei are trei compartimente despartite de un raft din sticla. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata, iar accesul la alimente se face foarte usor. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde raftul din sticlă poate fi detașat pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului reversibila cu maner vertical are deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Liebherr Confort are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. 

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Liebherr Confort avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 27 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile pentru temperatura permite sa ajustam temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 1°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -24°C. Pe partea de functii si tehnologie Liebherr Confort CU 4015 detine: Accesand functia Cool-Plus temperatura din zona de congelare scade rapid si aparatul functioneaza la capacitatea maxima de racire. Pentru ca alimentele sa fie rapid inghetate cantitatile depozitate nu trebuie sa depasească urmatoarele cantitati: Fructele si legumele depozitate sa nu depaseasca cantitatea de maxim 1 kg, iar produsele din carnea sa nu depaseasca cantitatea de maxim 2,5 kg. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de 210 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Liebherr Confort presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Volumul total net a acestui frigider este de 294 litri din care 210 litri ii revin frigiderului iar restul de 84 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 181 x 55 x 62,9 si o greutate de 72,5 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie  4 ani fara costuri suplimentare daca o comanzi de aici

Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Verde avocado
Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Verde avocado

Lasă un răspuns