Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515 review si notificarii tehnice

      Combina frigorifica Liebherr CUef 3515 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie si materialul inox antiamprenta din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda digital situat sus in interiorul aparatului este prevazut cu un ecran Magic Eye TFT tactil de 2,4 inchi, ce controleaza toate functiile aparatului. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie super-congelare; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa, Mod de functionare Sabat; Diagnosticare defectiuni. Acest model este dotat si cu suport pentru tehnologia Smart Device pe care il putem achizitiona separat. Daca optam sa dotam acest model cu tehnologia Home Dialog System putem sa conectam combina in reteaua (compatibil cu tehnologia Smart Device Box) pentru a folosi aceasta functie pentru a controla aparatul de ori unde. Cu aceasta aplicatie puteti verifica starea si controlul functiilor combinei cu ajutorul smartphone-ului sau a unei tablete.Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu     In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interiorul frigiderului pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Liebherr CUef 3515 cu dezgheţare automată frigider/congelator este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

       Liebherr CUef 3515 este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica are un volum net generos pe frigider de 222 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.

Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

     In partea inferioara a combinei Liebherr CUef 3515 se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Aparatul este dotat cu rafturi cu glisare usoara construit pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Liebherr CU 3515 are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata.

     Capacitatea maxima net de 310 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 222 litri si congelator cu un spatiu total de 88 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila si maner vertical este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente din fiecare sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans, iar sertarele gliseaza pe sine telescopice. Aparatul Ice Maker din compartimentul de sus din zona de congelare prepara cuburi de gheata proaspata fiind conectat permanent la o sursa de apa potabila. Atunci cand compartimentul congelatorului atinge sau este sub temperatura de -14°C aparatul pentru gheata va incepe sa produca gheata. Masina de gheata va face cate 1 Kg de cuburi o data dupa maxim 24 de ore; dar cantitatea specifica de gheata produsa va depinde de temperatura din interior, de frecventa cu care sunt deschise usile, de presiunea apei, de temperatura din compartimentul congelatorului etc.

     Puterea de congelare a aparatului este de 7 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare.     Liebherr avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 30 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator cu 4 stele poate varia intre -14°C si -24°C. O alta caracteristica il reprezinta sistem de avertizare vizual si sonor atunci cand usa este deschisa mai mult de 60 de secunde si temperatura ridicata in congelator. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal in functie de incarcatura dupa 30-65 ore in functie de incarcatura si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul este prevazut cu modul Sabat ce vine in sprijinul obiceiurilor religioase ale consumatorilor. La accesarea acestei functiei se dezactiveaza: Iluminatul interior atunci cand usa aparatului este deschisa; Toate semnalele acustice si optice; Afisajul de pe panoul de comanda; Functiile de Super-congelare. Performanta de refrigerare si/sau de congelare a aparatului nu este obstructionata in niciun fel de modul Sabat, deoarece compresorul continua sa functioneze normal. Functia mod Sabat se dezactiveaza automat dupa aprox. 120 de ore. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr 3515 este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie este de 216 kWh/an.Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515 review si notificarii tehnice -  Review Electrocasnice      Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 181,7 x 60 x 62,5 si o greutate de 70,3 Kg. Agentul frigorific utilizat de cele 2 compresoare R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

Combina frigorifica Liebherr Cuef 3515, 310 l, H 181.7, Clasa A++, Argintiu

Lasă un răspuns