Combina frigorifica MIDEA HD-413RN review

     Din data de 14 septembrie 2017, compania multi-nationala Midea este nr.1 in lume ca producator de aparate mari de uz casnic. Combina frigorifica Midea HD-413RN ce este produsa de acest grup industrial, este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea inox si a materialului inox din care este facuta, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda pozitionat in interior in spatiul de refrigerare impreuna cu controlul mecanic cu ajutorul unui buton rotativ, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: Functia de Super-racire; Functie de Super-congelare; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Combina frigorifica Midea are un sistem de racire Total No Frost, unde umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor care extrage caldura din zona de refrigerare/congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare.Combina frigorifica MIDEA HD-413RN, 305l, Clasa A++, H 188 cm, Inox     Cu două seturi independente No Frost, în frigider se menține nivelul optim de umiditate pentru o rezistență sporită a produselor și nu provoacă deshidratarea alimentelor și gheața in congelator. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Less Frost evaporatorul este plasat în jurul compartimentului de racire si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.       In zona de congelare la acest aparat cu ajutorul sistemului Smart Frost din dotare, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Midea HD-413RN este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe frigider de 215 l precum și un compartiment special, etans, pentru fructe si legume.

    Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Midea HD-413RN se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 suporturi pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie si borcane. Iar ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare ECO LED sus in zona de refrigerare ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Midea HD-413RN are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Capacitatea maxima netta de 305 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 215 litri si congelator cu un spatiu total de 90 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 4,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in sezon de iarna până la +43°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Midea HD-413RN avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 24 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Midea HD-413RN detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal optic si sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare 3 senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Midea previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 8 ore.

      Daca accesati functia de racire rapida in mod repetat si la intervale scurte de timp, protecția circuitului electronic va fi activata, iar compresorul nu va porni imediat. Aceasta functie nu se reactiveaza la reluarea alimentarii cu energie electrica dupa o pana de curent. Cu functia Super Freezing Midea protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Midea avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. 

    Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Midea HD-413RN este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 610 W/24h. Consumul anual de energie este de 233 kWh/an, conform fisei tehnice. Acest lucru i se datoreaza si compresorului GMCC care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 188 x 59,5 x 63 si o greutate de 63,5 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

   Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

    Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica MIDEA HD-413RN, 305l, Clasa A++, H 188 cm, Inox
Combina frigorifica MIDEA HD-413RN, 305l, Clasa A++, H 188 cm, Inox

Lasă un răspuns