Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA review

     Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea gri, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda LED pozitionat in exterior in spatiul de refrigerare impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare, trebuie sa fie în jur de +4°C, iar temperatura din zona de congelare trebuie sa fie la -18°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare. Iar temperatura cea mai scazuta din zona de refrigerare este imediat deasupra compartimentului de fructe si legume. In general daca temperatura din exterior este de 25°C, la prima punere in functie, temperatura din zona de refrigerare se fixeaza la +5°C care este pozitia functiei ECO. La acest mod de functionare combina functioneaza cu un consum energetic mic. Aceasta temperatura din spatiul de refrigerare, poate fi pastrata si daca in exterior temperatura variaza de la +10°C la + 38°C, fara a scadea performanta de racire in cele doua zone de racire. Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, Clasa A+, No Frost, H 185.5 cm, Gri     Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia No Frost cu 2 sisteme independente de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. 

   Cu sistemul dinamic de racire No Frost, din zona de refrigerare si static din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70% si uscata din congelatorul fara gheata, cu un nivel optim de umiditate in congelator de 25-40%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. In plus avand sistemul de racire No Frost/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controleaza functionarea compresorului si a ventilatorul independent, ceea ce inseamna ca dupa deschiderea usii, frigiderului este readus la temperatura corecta, chiar si de 5 ori mai repede decat un frigider conventional. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza in zona de refrigerare. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda. Star-Light CNFV-318SA cu sistemul de dezghetare automata este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Star-Light CNFV-318SA este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamic are un volum net generos pe frigider de 231 l precum și doua compartimente speciale, etanse, alaturate, pentru fructe si legume.

    Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 2 sticle. In partea inferioara a frigiderului Star Light se afla compartimentul mare etans Bio Fresch unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Compartimentul Bio Fresch cu o temperatura cuprinsa intre 2°C si 4°C cu capacul din latex Dual Balance mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Usa frigiderului cu maner vertical integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 suporturi pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie si borcane. Iar ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare ECO LED sus in zona de refrigerare ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Star-Light are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Capacitatea maxima netta de 318 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 231 litri si congelator cu un spatiu total de 87 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Usa congelatorului este la fel cu maner vertical integrat cu deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 4,2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in sezon de iarna până la +38°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Star-Light avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 24 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Star-Light avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura setata.

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, Clasa A+, No Frost, H 185.5 cm, Gri

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 803 W/24h. Consumul anual de energie este de 305 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 45 dB. Tehnologia inteligenta a combinei face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie importanta de energie. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 59,5 x 63,3 si o greutate de 68 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, Clasa A+, No Frost, H 185.5 cm, Gri
Combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA , 318 l, Clasa A+, No Frost, H 185.5 cm, Gri

Lasă un răspuns