Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+review si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb polar potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Panoul de comanda cu control mecanic postat in interior monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Elementele de comanda ale aparatului contin: Reglarea manuala a temperaturii in frigider; Reglarea manuala a temperaturii in congelator; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. 

     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare la acest aparat, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial datorita tehnologiei cu elementul de racire sub suprafata neteda.

     Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 209 l precum și compartimente speciale pentru fructe si legume. Star-Light cu dezgheţare automată numai in zona de refrigerare este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

       Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta să fie cu cativa milimetri mai mică decat înaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. Usa frigiderului cu maner vertical integrat avand deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe de diferite marimi care lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse.

       In partea inferioara a frigiderului Star Light se afla compartimentul mare etans Bio Fresch cu doua sectiuni unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume. Compartimentul Bio Fresch cu o temperatura cuprinsa intre 2°C si 4°C cu capacul din latex Dual Balance mentine umiditatea la un nivel optim, aceasta zona fiind indicata pentru stocarea de fructe si legume, fiind una dintre cele mai mari lazi pentru fructe si legume de pe piata. Aparatul are iluminare Eco LED Leigh sus ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida in raftul de sus si tava cuburi de gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare.

      Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner vertical integrat ce are deschidere spre dreapta. Puterea de congelare a aparatului este de 4,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

Detalii suplimentare

       Star Light are un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval de temperatura Eco cu resurse minime de energie intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -18°C. Pe partea de functii si tehnologie Star Light detine: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent.

       Star Light detine si functia Congelare rapida ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Star Light avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

      Din punct de vedere energetic Star Light se remarca prin consumul energetic mic de 264 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare vibrati este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Volumul net total a acestui combine este de 290 de litri din care 209 de litri ii revin frigiderului iar restul de 81 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185,5 x 59,5 x 63,3 si o greutate de 62 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Star-Light CRFV-290A+, 290 l, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb

Lasă un răspuns