Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H review

      Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul Absolute Collectie al acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintie si a materialului inox anti-amprenta din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat in exterior in zona de refrigerare impreuna cu controlul electronic premium de tip touch ce monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuiesc clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in frigider; Functia de Racire rapida; Functia de controlul al prospetimii al-6th Sense; Buton de oprire alarma, cu indicator avertizare pentru sectiune congelator; Buton de reglare a temperaturi din zona de refrigerare; Buton de activare a functiei de Mod Party si buton blocare taste; Semnal avertizare usa deschisa. Cu butonul On/Off poate fi pornita atat zona de refrigerare cat si zona de congelare. Controlul temperaturi din zona de congelare se face printr-o tehnologie avansata, datorita unui sistem inovator de racire dinamic cu circuit separat, ce reduce la minim fluctuatiile de temperatura. Pentru a activa/dezactiva functia se apasa pe butonul de Control congelator. Cand este activata aceasta functie si temperatura din zona de congelare este mai ridicata decat limita de -22°C, functia mentine temperatura, prin reglarea temperaturi la -22°C. Daca functia este activata, iar utilizatorul modifica temperatura din congelator la o valoare diferita de setarea din fabrica, functia este dezactivata automat.

Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H, 319 l, Clasa A++, No Frost, H 189 cm, Inox    Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia Total No Frost 2 sisteme independente de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Cu doua circuite independente No Frost in zona de refrigerare si in zona de congelare, se menține nivelul optim de umiditate pentru o rezistenta sporita a produselor si nu provoacă deshidratarea alimentelor si acumulari de gheata in congelator.     Whirlpool WDNF 82D IX H cu dezghetare automata in zona de refrigerare si No Frost fara gheata in zona de congelare este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara combinei, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul funcţionarii. In plus avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii

     Whirlpool WDNF 82D IX H avand tehnologia al 6-lea simt controlul fresh extinde in mod semnificativ durata de conservare a produselor alimentare prin menținerea unei temperaturii optime și o umiditate de 70-85%, in spatiul de refrigerare. Acest lucru asigura prospetimea produselor de pana la 4 ori mai mare (verificand prospetimea alimentelor facuta dupa 3 zile de depozitare in frigider, tinand seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate). Whirlpool este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamic are un volum net generos pe frigider de 224 l precum si doua compartimente speciale pentru depozitarea de alimente proaspete, fructe si legume etc.

      Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Zona de refrigerare este dotata si cu indicatoare de temperatura scazuta pe peretele lateral dreapta. Daca pe indicator nu apare cuvantul OK, asta ne arata ca temperatura este prea mare. Pentru a reduce temperatura din zona de refrigerare, setati temperatura scazuta si asteptati aproximativ 10 ore pentru stabilizarea temperaturii. Daca ati introdus cantitati mari de alimente, sau daca usa frigiderului este deschis frecvent, este normal ca cuvantul OK sa nu fie afisat. In acest caz asteptati cel putin 10 ore inainte de a regla butonul de scadere al temperaturi. Acest model model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.

     In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Cooler Compartiment etans cu o zona de depozitare ce pune la dispozitie mediul ideal cu temperatura constanta de 0°C pentru pastrarea carnii, a pestelui. In acest spatiu puteti obtine temperatura de 0°C atunci cand temperatura compartimentului de refrigerare este setata la temperatura de +4°C. Micsorand si mai mult temperatura spatiului de refrigerare are ca efect si scaderea temperaturi din acest spatiu. Compartimentul este, de asemenea, potrivit pentru decongelarea la temperatura scazuta a produselor congelate, impiedicand inmultirea microorganismelor si pastrand in acelasi timp aromele. In compartimentul de jos Maxi Box spatiul este alocat, pentru depozitarea legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest spatiu de depozitare este dotat si cu un regulator de umiditate ce ne permite sa pastram diverse sortimente de fructe si legume.

      Usa frigiderului cu maner vertical cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport cu capac, specializat pentru depozitarea de branzeturi si produse lactate. Urmatoarele 2 rafturi pentru depozitarea de borcane si recipiente din recipiente din sticla cu inaltime peste medie. 

      Zona de refrigerare are iluminare Eco Led sus, ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.     Pentru a regla temperatura Whirlpool WDNF 82D IX H are la interiorul combinei doua termostate cu reglare automata. Capacitatea maxima net de 321 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 224 litri si congelator cu un spatiu total de 97 litri. Corpul de congelare de 4 stele, este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Zona de congelare ofera o circulatia a aerului rece in jurul zonelor de depozitare si impiedica formarea ghetii, eliminand astfel in totalitate, necesitatea dezghetarii. La acest model produsele congelate nu se mai lipesc de pereti sertarelor din congelator, iar etichetele pot fi citite si spatiul de stocare ramane curat si ingrijit. Compartimentele de dimensiuni generoasa ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este echipata la fel cu un maner vertical cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in sezon de iarna până la +43°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Whirlpool WDNF 82D IX H avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 17 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelatorul de 4 stele poate varia intre -15°C si -26°C. Pe partea de functii si tehnologie Whirlpool detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal sonor si optic de avertizare la creşterea temperaturii in congelator de peste -10°C, dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare 9 senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Aparatul are si functia Racire rapida din zona de refrigerare, ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Aceasta functie este utila pentru a raci rapid alimentele perisabile sau dupa ce usa este lasata deschisa un anumit timp. Cu functia accesata zona de refrigerare functioneaza la putere maxima timp de maxim 6 ore, sau se poate dezactiva manual apasand butonul cu simbolul °C frigider, revenind la temperatura anterioara. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambianta. Functia al-6th Sense se activeaza automar pentru a asigura conditii optime de pastrare a alimentelor depozitate in zona de refrigerare. Aceasta functie se activeaza automat atunci cand: S-a introdus o cantitate mai mare de alimente in zona de refrigerare. Usa zonei de refrigerare a fost lasata deschisa un timp mai lung. Sau a avut loc o intrerupere mai lunga de alimentare cu energie electrica, determinand o crestere a temperaturi interne. Activarea functiei la modul de functionare Party, poate fi utilizata pentru a raci rapid bauturile in compartimentul de congelare. Sticla cu bautura preferata poate fi lasata in zona de congelare maxim 30 de minute cat dureaza functia. Ventilatorul din zona de refrigerare poate fi pornit manual prin comanda locala. Ventilatorul se va activa sau se va opri in functie de temperatura si de nivelul de umiditate din zona de refrigerare. Optional ventilatorul poate fi echipat si cu un filtru antibacterian.

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 607 W/24h. Consumul anual de energie este de 245 kWh/an.Image result for Whirlpool WDNF 82D IX H      Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Compania Whirlpool ofera la acest tip de motor o garanție suplimentara timp de 10 ani. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 188,8 x 60 x 66 si o greutate de 67 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H, 319 l, Clasa A++, No Frost, H 189 cm, Inox

Lasă un răspuns