Combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M review

     Combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M, fabricata in Germania are un design foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintie si a celor doua usi cu suprafata din inox si a lateralelor emailate de culoare gri, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda LCD cu control electronic Touch-screen de dimensiuni generoase, pozitiona in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de Super-congelare; Functie de Super-racire; Mod de functionare ECO; Mod de functionare Vacanta; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Sistem de avertizare pentru usa deschisa; Semnal avertizare pt. defect; Sistem de blocare usa. Elementele de comanda contin: Cu tasta Mode prin apasari succesive selectam compartimentul de racire si functiile speciale de racire; O tasta On/Off de pornit oprit; Tasta de reglare a temperaturi cu (+) si (-). Temperatura in zona de refrigerare se regleaza de la +2°C pana la +8°C iar in zona de congelare de la minim -14°C la -22°C. Din fabrica sunt recomandate ca in zona de refrigerare temperatura sa fie de +4°C, iar in zona de congelate de -18°C. La acest model se memoreaza ultima temperatura reglata, iar temperatura care a fost reglata este afisata pe indicatorul de temperatura de pe display. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Aceasta combina are tehnologia No Frost cu 2 sisteme independente de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. 

     Cu două seturi independente No Frost, in frigider se menține nivelul optim de umiditate pentru o rezistenta sporită a produselor si nu provoaca deshidratarea alimentelor si gheata in congelator. Wolkenstein WKG315NF IX M cu sistemul de dezghetare automata este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara combinei, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor în timpul functionarii. In plus avand sistemul de racire No Frost/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Wolkenstein WKG315NF IX M cu un singur compresor este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer controlat umed are un volum net generos pe frigider de 219 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustata dupa nevoi in 2 trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. Iar pentru un plus de confort rafturile din sticla securizata dotate cu tehnologia Easy Access se pot glisa in interior cu pana la 12 cm, facand introducerea si extragerea alimentelor deosebit de usoara. Cu autocolantul OK aflat in zona de refrigerare, puteti verifica daca nivelurile de temperatura recomandate pentru siguranta pastrarii alimentelor in frigider au atins temperatura de +4°C sau o temperatura mai mica. Daca autocolantul nu indica OK, este nevoie sa reduceti temperatura treptat.

    In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla si sertarul convertibil Fresh Zone cu capacitatea de 19 litri, ce se poate transforma dintr-un sertar destinat pentru pastrarea pestelui si a carnii intr-un sertar de fructe si legume. Pentru un plus de confort in acest spatiu puteti modifica local temperatura din interior de la -2°C la +3°C cu ajutorul unui comutator de aerisire. Astfel daca impingeti acest comutator in sus in dreptul semnului grafic Chiller, temperatura din acest spatiu va scadea pana la maxim -2°C, iar daca impingeti acest comutator in jos in dreptul semnului grafic Crisper, temperatura din acest spatiu se va ridica la +3°C. Pentru un plus de confort sub aceasta zona de racire se afla si al doi-lea compartiment etans Vita Fresh cu temperatura putin peste 0°C, specializate pentru depozitarea legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Acest sertar detine si functia de control a umiditati din interior, de unde cu ajutorul unui comutator local marim sau scadem umiditatea in interior, in functie de natura si cantitatea produselor depozitate. In acest sertar fructele si legumele nu necesita folie de protectie.Combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M, clasa E , capacitate neta 323L, 249kw / an, No Frost, inox    Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integratl este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata din care: 1 compartiment pentru produse lactate (unt / branza), 1 compartimente pentru oua si un suport mai mare pentru sticle cu inaltime medie sau mare. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Aparatul are iluminare ECO LED premium in plafon in zona de refrigerare, ce are un consum energetic de 7 ori mai mic decat la un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Wolkenstein WKG315NF IX M are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta.

     Capacitatea maxim neta de 323 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 219 litri si congelator cu un spatiu total de 104 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente in zona de congelare se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. La fel si usa congelatorului este reversibila cu maner orizontal integrat. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde raftul din sticlă poate fi detașat pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Wolkenstein WKG315NF IX M avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C pana la +43°C. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. In cazul unei pene de curent, setarile initiale vor fi salvate si mentinute in continuare, o data cu revenirea alimentari cu energie electrica. Wolkenstein detine si functia Congelare rapida la temperatura de -25°C, cu functia Super Frost ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. De indata ce alimentele sunt complet congelate, functia Super Frost se comuta inapoi in modul normal de functionare, dupa maxim 50 de ore, in functie de cantitatea de alimente. Wolkenstein avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cand activati functia de racire Super Frost compresorul va intra in regim de functionare continuu la capacitate maxima dupa 8 minute, pentru a mari durata de viata compresorul. Functia de congelare rapida manuala se foloseste in momentul in care este congelata o cantitate mai mare de alimente. La aceasta functie de super-congelarea manuala, dupa aproximativ 2 ½ zile, in functie de cantitatea de alimente, se comuta manual la regimul de functionare normal. In plus are si functia Super Cool ce scade temperatura frigiderului pana la +1°C, ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspet depozitate. Daca nu anulati functia de racire rapida se va dezactiva automat dupa maxim 6 ore sau atunci cand in zona de refrigerare se va atinge temperatura necesara. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Cu modul de functionare ECO, acest aparat comuta automat la cel mai economic mod de operare. Atunci cand activezi aceasta functie, zona de refrigerare se ajusteaza automat la o temperatura economica de racire de +4°C, iar in zona de congelare temperatura la fel se ajusteaza automat la -18°C. Functia Vacanta poate fi activata numai atunci cand plecam in vacanta sau lipsim pe un interval de 7-14 zile de acasa. Astfel prin acesarea acestei functii in zona de refrigerare temperatura se va mentine la +8°C iar in zona de congelare temperatura de racire in interior se va mentine la +14°C. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic. Aparatul frigorific are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Sertarul cu functia Vita Fresh datorita tehnologiei de reglare a temperaturi si ajustarea nivelului de umiditate, alimentele isi pastreaza prospetimea și vitaminele in 2 compartimente separate pe o perioadă mai îndelungată de timp. Aceasta combinatie de temperatura si umiditate faciliteaza pastrarea aromelor, nutrientilor esentiali si vitaminelor, elemente valoroase ale alimentelor tale proaspete. Astfel, iti este mai usor ca oricand sa ai o alimentatie sanatoasa bazata zilnic pe fructe si legume proaspete. 

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M cu puterea instalata de 100 W este foarte buna, avand clasa A++, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 249 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 39 dB(A), conform noi etichete energetice.Combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M, clasa E , capacitate neta 323L, 249kw / an, No Frost, inox     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza izolatiei cu Cyclopentan si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Wolkenstein presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 185 x 60 x 69 si o greutate neta de 66 Kg. La acest model are picioarele de sprijin frontale reglabile pe inaltime iar punctele de sprijin din spate sunt prevazute cu role pentru o deplasare facila dintr-o locatie in alta locatie. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Combina frigorifica Wolkenstein WKG315NF IX M, clasa E , capacitate neta 323L, 249kw / an, No Frost, inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>