Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2 review

      Firma italiana Zanussi se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Datorita calitatii produselor brand-ului Zanussi, acestea sunt utilizate la scara larga. Astfel combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2 ce face parte din Seria 20 Low Frost, este aparatul frigorific recomandata romanilor care nu dispun de un buget semnificativ dar care doresc sa aiba parte de un aparat de racire bun dar si cu un consum redus de energie. Liniile simple la care a contribuit si o echipa de design-eri italieni il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb lotus al celor doua usi cu suprafata emailata si cu cele doua laterale de aceeasi culoare, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul.

     Panoul de comanda pozitionat in interior in zona de refrigerare, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar, inlocuind clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functia Fast Freeze; Comutator de temperatura zona de refrigerare/congelare; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Indicator de semnalare a erorilor. Indicator de semnalare a erorilor se aprinde in timpul penelor de curent, in conditiile de crestere a temperaturi interioare si de semnalare a eroriilor tehnice. Setarile de temperatura permite sa ajustam unitar temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Temperatura medie din interiorul zonei de refrigerare trebuie sa fie de +4°C. Iar pentru a activa functia de Fast Freeze, apasati repetat tasta de temperatura in timp ce dioda luminiscenta va indica pictograma de Congelare Rapida. Aceasta functie se opreste automat dupa 52 de ore si aparatul intra la modul de functionare normal. Daca usa frigiderului este lasata deschisa timp de 5 minute se activeaza si alarma acustica. Aceasta alarma acustica se poate deconecta, apasand oricare buton.

     Cu tehnologia de racire No Frost statica de la Zanussi, combina asigura o circulatie naturala a aerului rece, in zona de refrigerare si statica Frost Less in zona de congelare. La acest model cu tehnologia inovatoare statica Frost Less evaporatorul este plasat în jurul compartimentelor. Aceasta tehnologie împiedica în mod substantial acumularea de gheata mai ales in zona de congelare.     Astfel aceasta tehnologie de racire are drept consecinta reducerea depozitelor de gheata in congelator si procedura de dezghetare manuala cu pana la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetarea manuala, cu sistemul de racire Frost Less din congelator veti economisi si energie. Acest aparat frigorific are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Iar zona de refrigerare cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Acest model are un volum net generos pe frigider de 220 l precum si un compartiment special pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 2 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 22 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb     Usa zonei de refrigerare reversibila cu maner orizontal integrat si cu deschidere spre dreapta, este echipata cu 3 suporturi de diferite marimi. In suportul de sus putem sa depozitam si un mic cofrag pentru oua cu 7 orificii. Iar in suportul de jos chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb     In plus datorita functiei Slotin, usile aparatului frigorific se deschid in unghi drept, chiar si atunci cand este plasat langa perete, langa un alt aparat, sau putem sa-l introducem intr-o nisa cu latimea de 60 cm. Astfel putem deschide usa si putem trage cu usurinta de rafturile si sertarele aparatului.

     In partea inferioara a combinei Zanussi ZNLN34FW2 se afla si un compartiment mare etans cu doua sectiuni de 30 de litri, de tip Crisp Zone cu functia Humidity Control. In acest spatiu de depozitare avem posibilitatea de a ajustare nivelul de umiditate, facand ca legumele si fructele sa fie pastrate un timp mai indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Astfel acest compartiment permite depozitarea unei mari varietati de alimente proaspete pe o durata de pana la trei ori mai mare decat intr-un frigider traditional. Temperatura din acest sertar depinde de setările de temperatura din compartimentul de refrigerare, temperatura ambientala, frecventa de deschidere a usii si cantitatea de alimente introdusa in acesta. Pentru o temperatură de aproximativ 0°C in acest sertar, temperatura din zona de refrigerare trebuie setata la 4°C sau la o temperatura mai mica.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb     Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Zanussi are iluminare ECO LED in zona de refrigerare ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Iar pentru a regla temperatura Zanussi are la interiorul aparatului 1 termostat electronic pentru frigider si congelator.

     Capacitatea maxima neta de 330 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 220 litri si congelator cu un spatiu total de 110 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila cu maner orizontal integrat si cu deschidere spre dreapta este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb    Compartimentul XXL Space Box din mijloc al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni, ideal pentru depozitarea produselor precum un curcan, mai multe pizza sau chiar torturi. Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. In plus congelatorul este dotat cu un calendar pentru produse congelate.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb     Puterea de congelare a aparatului figorific este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Zanussi ZNLN34FW2 avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 28 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2 cu puterea instalata de 90 W este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 290 kWh/an.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb    Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 299 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice.Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2 clasa F - Pret avantajos - Ideall.ro     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic mic i se datoreaza compresorului universal si a izolatiei termice foarte buna a combinei din Cyclopentane. Zanussi ZNLN34FW2 fiind dotat si cu un sistem de suspensi performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Combina are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 185 x 59,5 x 64,7 si o greutate neta de 64,1 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Zanussi ZNLN34FW2, 329 l, Clasa F, H 185 cm, Alb

Lasă un răspuns