Congelator Arctic AC54210M+ review

     Congelatorul Arctic AC54210M+ este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb polar si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. 

     Panoul de comanda situat in partea din spate a congelatorului are control mecanic avand un buton rotativ cu variator de sarcina cu care fixam temperatura in interiorul aparatului. Pozitia ascunsa a actionarilor de pe panoul de comanda, ofera avantajul de a fi ferit congelatorul de acces neautorizat la activarea/dezactivarea si a functiile de racire. La pozitia MAX a butonului rotativ, putem sa fixam temperatura din interiorul congelatorului la nivelul cel mai scazut. Daca temperatura mediului ambiant unde este plasat aparatul este in jur de +32°C butonul rotativ il punem in pozitie mediana si congelatorul va functiona in conditi optime si cu consum energetic redus. Panoul de comanda mai este dotat si cu semnalizari cu LED-uri care au rolul de a ne arata modul de folosire si de a ne avertiza in cazul unei functionari defectuase a aparatului. Astfel cu LED-ul verde, congelatorul ne semnalizeaza ca este alimentat cu energie electrica. Iar cu LED-ul de culoare rosie, congelatorul ne avertizeaza ca temperatura in interior este ridicata. In mod normal LED-ul de culoare rosie va fi in functie la punerea sub tensiune a congelatorului tump de 15-45 de minute, dupa care el se stinge. Daca LED-ul se aprinde in timpul functionari, acest lucru ne indica ca a aparut o defectiune a congelatorului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Arctic AC54210M+ este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Arctic are un sistem de racire clasic cu tehnologia Frost Less, cu mai putina producere de gheața in congelator. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Aceasta tehnologie Frost Less functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea cu pâna la 50%. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la -18°C. Prin prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 168 l.

      Congelatorul cu usa reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta are 6 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Iar cand dorim sa mutam sertarul intr-un alt loc ne putem folosi de manerele sale ergonomice. In plus aparatul detine si o tava mai mica ce ofera acces direct la articole mici, cum ar fi cuburile de gheata, alimentele bebelusilor, precum si ierburile aromatice si fructele de padure congelate.Congelator Arctic AC54210M+, 168 l, 6 sertare, Clasa A+, H 135 cm, Alb     Puterea de congelare a aparatului este de 9 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Pe partea de functii si tehnologie Arctic detine: Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul aparatului, independent de temperatura exterioara. Arctic avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. In plus acest model are in dotare si doua compartimente de sus cu functia Super Freezing unde temperatura este coborata pana la -27°C, fiind posibila congelarea alimentelor proaspete mai rapid si separat de celelalte alimente. Aceasta functie este folosita pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete si, deci pastrarea in conditii mai bune a calitatilor lor originale. De indata ce alimentele sunt complet congelate, Arctic avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara.

     Eficienta energetica oferita de congelatorul Arctic AC54210M+ este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 230 kWh/an.Image result for Arctic AC54210M+     Acest consum energetic i se datoreaza compresorului universal performant din dotare si a izolatiei termice bune. Acest model fiind dotat cu tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Agentul refrigerant gaz butan R600 intra in condensor în forma gazoasa. Acolo este racit la presiune constanta cu ajutorul radiatorului din aluminiu pentru disiparea termica ce transfera caldura refrigerantului in mediul ambiant, acesta schimbandu-si starea fizica din starea gazoasa in stare lichida. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 135,7 x 54 x 59 si o greutate neta de 44,5 Kg. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator Arctic AC54210M+, 168 l, 6 sertare, Clasa A+, H 135 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>