Congelator Beko RFNE312K31XBN review

     Congelatorul Beko RFNE312K31XBN este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintie si a materialului de calitate din care este construit,  potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interiorul aparatului, are un termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Temperatura se schimba in 3 trepte la acest aparat de la -18℃ la maxim -24℃, iar la ultima pozitie accesam functia de Super congelare. 

     Acest model are tehnologia de dezghetare automata pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Aceasta tehnologie se deruleaza fara a fi necesara întreruperea alimentarii cu energie electrica şi scoaterea alimentelor din interior. În decursul acestui ciclu, picaturile de apa determinate de topirea gheţii se colecteaza printr-un canal într-un rezervor aflat deasupra compresorului. Prin generarea de caldura, are loc evaporarea acestora.

     Temperatura este menţinuta la un anumit nivel, fara sa afecteze în vreun fel depozitarea în perfecta stare a alimentelor în aparat. Acest model se bazeaza pe sistemul de racire Multi Airflow, prin intermediul caruia reglarea electronica a temperaturii combinata cu ventilarea aerului rece, duc la formarea unor circuite de aer uniform distribuite in interiorul congelatorului. Cu aceasta tehnologie fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii de racire sunt redusi, ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe aparat de 282 l. Acest sistem No Frost realizeaza un rezultat mai rapid si de o calitate mai ridicata a congelarii in aparat, ceea ce inseamna o mai buna pastrare a alimentelor, eliminand amestecul diferitelor mirosuri. Beko raceste si distribuie frigul mult mai rapid in interiorul congelatorului datorita numeroaselor orificii de aer din aparat. Cu acest sistem modern de racire Beko controleaza nivelul de umiditate tot timpul si previne formarea ghetii si peliculei de gheata pe pereti si pe preparate. Acest lucru impiedica lipirea recipientelor unul de altul si etichetele pot fi citite cu usurinta. In plus sistemul No Frost de la Beko asigura o racire cu umiditate controlata astfel incat preparatele vor ramane proaspete pentru un timp mai indelungat. Mai mult, reduce efectul de arsuri de la gheata prin care alimentele isi pierd din sucurile naturale in procesul de inghetare. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Reglajul temperaturi in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -18 la -24°C in functie de gradul de incarcare.

     Congelatorul are usa reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta la un unghi de 120 de grade. Pentru un plus de confort incinta congelatorului are 8 compartimente din plastic sub forma de 6 sertare cu capac si 2 rafturi cu capac, cu sistem de tragere pe role.Congelator Beko RFNE312K31XBN, 282 l, Clasa F, No Frost, 8 rafturi, Termostat reglabil, H 185 cm, Argintiu      In plus avem compartimente speciale pentru orice tip de congelare plus congelare rapida si tava pentru gheata. Aparatul este dotat cu compartimente cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele compatimentului. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In plus ultimul sertar de jos Big Freezer al aparatului iti ofera un volum mai mare in compartimentul congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 19,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

       Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Pe partea de functii si tehnologie Beko detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Doua compartimente de sus cu functia automata Super Frost unde termostatul reduce rapid temperatura la -24°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 52 de ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Cu functia Frost Free Beko protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul aparatului, independent de temperatura exterioara. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Acest model este dotat cu un sistem de protectie Antibacterian unde manerul de la usa este acoperit cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

     Eficienta energetica oferita de congelatorul Beko RFNE312K31XBN este foarte buna. Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest congelator se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 311 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat congelatorul, este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice.Congelator Beko RFNE312K31XBN, 282 l, Clasa F, No Frost, 8 rafturi, Termostat reglabil, H 185 cm, Argintiu     Acest consum energetic i se datoreaza izolatiei termice bune si compresorului care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Agentul refrigerant gaz butan R600 intră în condensor în formă gazoasă. Acolo este răcit la presiune constantă cu ajutorul unui ventilator şi a radiatorului din aluminiu pentru disiparea termică ce transferă căldura refrigerantului în mediul ambiant, acesta schimbându-şi starea din gazoasă în lichidă. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensi este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 59,5 x 69,5 si o greutate de 69,5 Kg. Aparatul detine si certificatul german TUV care confirma faptul ca Beko respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator Beko RFNE312K31XBN, 282 l, Clasa F, No Frost, 8 rafturi, Termostat reglabil, H 185 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>