Congelator cu 1 usa Exquisit GS235-1A+SI review

     Congelatorul cu 1 usa Exquisit GS235-1A+SI este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintiu/gri si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. 

     Panoul de comanda in interiorul aparatului are control mecanic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Cu butonul rotativ puteti sa reglati temperatura negativa in acest congelator. Temperatura se schimba ciclic in acest aparat de la -12℃ la maxim -18℃. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Exquisit GS235-1A+SI este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Exquisit are un sistem de racire clasic cu tehnologia Frost Less, cu mai putina producere de gheața in congelator. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Aceasta tehnologie Frost Less functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea cu pâna la 50%. Pentru a regla temperatura Exquisit are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Datorita gradului de izolare bun congelatorul prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 163 l.  

     Congelatorul cu usa reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta are 5 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Iar cand dorim sa mutam sertarul intr-un alt loc ne putem folosi de manerele sale ergonomice. Puterea de congelare a aparatului este de 12 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Exquisit GS235-1A+SI avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Pe partea de functii si tehnologie Exquisit GS235-1A+SI detine: In cazul decongelarii accidentale, de exemplu, daca alimentarea cu electricitate a fost intrerupta o perioada mai mare de 8 ore, alimentele decongelate trebuie consumate repede sau gatite imediat si apoi re-congelate (dupa gatire). Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -18°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal in functie de incarcatura dupa 26 ore in functie de incarcatura si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul congelatorului, independent de temperatura exterioara. Eficienta energetica oferita de congelatorul Exquisit GS235-1A+SI cu puterea instalata de 110 W este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 228 kWh/an.Congelator cu 1 usa Exquisit GS235-1A+SI, Clasa A+, 5 Sertare, 160 L, Clasa A+, H 144 cm, Argintiu / Gri     Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un compresor cu sistem de suspensi performant, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 144 x 55,4 x 62,6 si o greutate de 47 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator cu 1 usa Exquisit GS235-1A+SI, Clasa A+, 5 Sertare, 160 L, Clasa A+, H 144 cm, Argintiu / Gri

Lasă un răspuns