Congelator Daewoo FZ-163HEW review

     Congelatorul Daewoo FZ-163HEW este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul traditional iesind in evidenta prin culoarea alb lotus cu suprafata emailata, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.

      Panoul de comanda situat in exteriorul aparatului frigorific cu control mecanic are un buton rotativ termostatat, ce controleaza toate functiile aparatului frigorific. Cu butonul rotativ termostatat avem posibilitatea de a seta temperatura pe 4 trepte in interiorul congelatorului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala. Pentru a avea rezultate bune de racire se recomanda ca periodic sa dezgetam spatiul de congelare, mai ales in anotimpul cand umiditatea in atmosfera este ridicata. Congelatorul Daewoo FZ-163HEW este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Din punct de vedere tehnic Daewoo FZ-163HEW are un sistem de racire clasic cu serpentina de racire sub fiecare raft. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Iar pentru a regla temperatura Daewoo are la interiorul aparatului frigorific un termostat mecanic. Regulatorul mecanic de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la -18°C. Iar datorita controlului mecanic si precis al temperaturii de care dispune acest congelator, temperatura interioara ramane stabila si constanta, exact la nivelul pe care il selectam. Astfel prin prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate si in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest congelator cu tehnologia de racire statica are un volum net generos pe aparat de 168 l.

     Congelatorul cu usa reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta are 5 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni multiple de congelare. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Iar cand dorim sa mutam sertarul intr-un alt loc ne putem folosi de manerele sale ergonomice.Congelator Daewoo FZ-163HEW, 168 l, 5 sertare, Control mecanic, Clasa E, H 142 cm, Alb     In plus aparatul frigorific detine si o tava mica pentru cuburi de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 7,8 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Congelatorul Daewoo FZ-163HEW avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Acest congelator cu un singur compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in toata perioada anului, intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achizitionarea unui astfel de aparat si mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinta, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucataria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Eficienta energetica oferita de congelatorul Daewoo FZ-163HEW cu puterea instalata de 80 W este foarte buna, datorita izolatiei termice din cyclopentan, avand clasa A++, dupa vechea etichetare energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest congelator se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 190 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat congelatorul, este de 40 dB(A), conform noi etichete energetice. Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

      Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului performant din dotare. In plus congelator fiind dotat cu un grup motor compresor, ce are un sistem de suspensi performant, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Congelatorul Daewoo FZ-163HEW are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 142 x 55 x 55 si o greutate neta de 45 Kg. Agentul refrigerant gaz butan R600 intra in condensor in forma gazoasa. Acolo este racit la presiune constanta cu ajutorul unui ventilator si a paletelor de aluminiu pentru disiparea termica ce transfera caldura refrigerantului în mediul ambiant, acesta schimbandu-si starea din gazoasa in lichida. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Congelator Daewoo FZ-163HEW, 168 l, 5 sertare, Control mecanic, Clasa E, H 142 cm, Alb

Lasă un răspuns