Congelator GORENJE F6181AW review

      Congelatorul Gorenje F6181AW este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin usa cu suprafata curbata de culoarea alb si materialele de calitate din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat in interiorul aparatului are control electronic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Acest buton cu variator de sarcina are trei trepte principale de functionare. Cu prima pozitie a butonului rotativ putem sa reglam temperatura din interior la nivel: minim, ECO si maxim. Semnalizarile cu diode luminiscente de pe panoul de comanda ne indica: Starea de functionare a aparatului; Semnal luminos: aprins cand aparatul nu functioneaza; Semnal luminos ce se aprinde intermitent în timpul alarmei de crestere temperatura in congelator. Aceasta alarma sonora pentru congelator, are si un buton de confirmare. Buton de marire a puterii de congelare, cand avem o cantitate mai mare de alimente, cu semnal luminos aprins, cand se activeaza sporirea puterii de congelare. Cand setam discul in pozitia ECO temperatura se mentine automat la -18°C. La pornirea aparatului pentru prima data, temperatura de -16°C este indicata, prin semnalizarea cu dioda luminiscenta care se aprinde intermitent. Aceasta temperatura este indicata pana in momentul in care temperatura scade sub nivelul respectiv, apoi semnalizarea intermitenta se stinge. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -16 la -24°C. Acest model de congelator permite congelarea in toate sertarele, a unor cantitati de maxim 7 kilograme, in fiecare sertar, respectiv de 4 kilograme numai in ultimul sertar de jos. Pentru a utiliza intreaga capacitate de stocare a congelatorului, este necesar sa indepartati sertarele si sa asezati pachetele de alimente direct pe raft. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Gorenje F6181AW este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferinte culinare. Gorenje are un sistem de racire clasic cu tehnologia ce asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Datorita gradului de izolare bun congelatorul prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 289 l.  

     Congelatorul cu usa reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta are 8 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului ofera optiuni pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. In plus pentru a spori timpul de inertie termica a zonei de congelare cu rolul de a mari autonomia de a rezista fara curent electric, compartimentul de sus are in dotare si 2 acumulatori de gheata. Acesti acumulatori termici mai pot fi folositi si la o lada de gheata clasica, pentru picnic. Puterea de congelare a aparatului este de 25 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este dotat si cu doi acumulatori de gheata.

     Gorenje avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 28 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Pe partea de functii si tehnologie Gorenje detine: Semnal optic si sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. In cazul decongelarii accidentale, de exemplu, daca alimentarea cu electricitate a fost intrerupta o perioada mai mare de 28 ore, alimentele decongelate trebuie consumate repede sau gatite imediat si apoi re-congelate (dupa procesul de gatire). In cazul opririi curentului sau a unei pene de curent, acumulatorii de gheata vor incetini cresterea temperaturii in congelator. Acesti acumulatorii de gheata sunt cel mai eficienti atunci cand sunt asezate direct pe alimentele congelate, in compartimentul de sus al congelatorului. In cazul in care acumulatorii nu sunt utilizati, consumul de energie poate fi mai mare, iar aparatul poate avea nevoie de dezghetari mai fracvente. Cu functia automata de sporire a puteri de congelare procesorul reduce rapid temperatura la -24°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, aceasta functie comuta inapoi automat la modul normal de functionare dupa 48 ore in functie de incarcatura si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aceasta functie o folosim cand punem in functie congelatorul de exemplu: dupa o curatare sau o igienizare sau cand avem o cantitate de alimente mai mare de la inceput (exemplu am taiat un porc sau un vitel). Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul congelatorului, independent de temperatura exterioara.

     Eficienta energetica oferita de Gorenje F6181AW cu puterea instalata de 120 W este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 289 kWh/an.Gorenje F6181AW fagyasztószekrény     Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant din dotare. Acest model fiind dotat cu tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 180 x 60 x 64 si o greutate neta de 70,5 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator GORENJE F6181AW, 270 l, 180 cm, A+, albCongelator GORENJE F6181AW, 270 l, 180 cm, A+, alb

Lasă un răspuns