Congelator Heinner HFF-V102 l review

     Congelatorul Heinner HFF-V102 l este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. 

     Panoul de comanda cu control mecanic are un termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Temperatura se schimba in 3 trepte la acest aparat de la -16℃ la maxim -22℃. Heinner HFF-V102 l este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Pentru a congela alimentelde depozitate Hainner are un sistem de racire clasic cu tehnologia Frost Less, cu mai putina producere de gheața in congelator. Acestea tehnologie asigura o temperatura uniforma si constanta pe fiecare raft. Aceasta tehnologie Frost Less functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea cu pâna la 50%. Pentru a regla temperatura Hainner are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la-18°C. Datorita gradului de izolare bun congelatorul prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net generos pe aparat de 102 l.  

      Congelatorul cu usa reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta are 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele congelatorului din plastic ofera optiuni pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aceste sertare au partea frontala transparenta pentru a vedea imediat un anumit articol. Iar cand dorim sa mutam sertarul intr-un alt loc ne putem folosi de manerele sale ergonomice.Congelator Heinner HFF-V102 l, 102 L, H 83.8 cm, 3 sertare, Clasa A+, Control mecanic, Alb     Puterea de congelare a aparatului este de 7,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Hainner avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      In cazul decongelarii accidentale, de exemplu, daca alimentarea cu electricitate a fost intrerupta o perioada mai mare de 16 ore, alimentele decongelate trebuie consumate repede sau gatite imediat si apoi re-congelate (dupa gatire).

     Eficienta energetica oferita de congelatorul Hainner HFF-V102 l este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 191 kWh/an, conform etichetei energetice.Congelator Heinner HFF-V102A+, Control Mecanic Al Temperaturii, Alb

Acest consum energetic mic i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un compresor cu sistem de suspensi performant, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 83,8 x 54 x 61,5 si o greutate de 29,7 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Congelator Heinner HFF-V102 l, 102 L, H 83.8 cm, 3 sertare, Clasa A+, Control mecanic, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>