Congelator SHARP SJ-SC11CMXWF-EU review

      Congelatorul Sharp SJ-SC11CMXWF-EU produs in Turcia este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb lotus si a materialului de calitate din care este construit,  potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat in interiorul aparatului are control electronic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Iar diodele luminiscente afiseaza valorile de temperatura din interiorul congelatorului. Cu variatorul de sarcina putem sa reglam temperatura din interior la nivel: minim, ECO si maxim. Semnalizarile cu diode luminiscente de pe panoul de comanda ne indica: Starea de functionare a aparatului; Semnal luminos: aprins cand aparatul nu functioneaza; Semnal luminos ce se aprinde intermitent în timpul alarmei de crestere temperatura in congelator. Buton de marire a puterii de congelare la -32°C il folosim, cand avem o cantitate mai mare de alimente, cu semnal luminos aprins, cand se activeaza sporirea puterii de congelare. Aceasta temperatura este indicata pana in momentul in care temperatura scade sub nivelul respectiv, apoi semnalizarea intermitenta se stinge. Iar regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -16 la -24°C. Temperatura la modul de functionare ECO este de -18°C.This SJ-SC11CMXWF-EN white Sharp freezer has a 280 litre capacity, No Frost technology, 7 storage compartments, and a reversible door.      Acest model are tehnologia de dezghetare automata pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Aceasta tehnologie se deruleaza fara a fi necesara întreruperea alimentarii cu energie electrica şi scoaterea alimentelor din interior. În decursul acestui ciclu, picaturile de apa determinate de topirea gheţii se colecteaza printr-un canal într-un rezervor aflat deasupra compresorului. Prin generarea de caldura, are loc evaporarea acestora.

     Temperatura este menţinuta la un anumit nivel, fara sa afecteze în vreun fel depozitarea în perfecta stare a alimentelor în aparat. Acest model se bazeaza pe sistemul de racire Multi Air Flow, prin intermediul caruia reglarea electronica a temperaturii combinata cu ventilarea aerului rece, duc la formarea unor circuite de aer uniform distribuite in interiorul congelatorului. Cu aceasta tehnologie fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii de racire sunt redusi, ceea ce ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp. Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe aparat de 280 l. Acest sistem No Frost realizeaza un rezultat mai rapid si de o calitate mai ridicata a congelarii in aparat, ceea ce inseamna o mai buna pastrare a alimentelor, eliminand amestecul diferitelor mirosuri. Sharp raceste si distribuie frigul mult mai rapid in interiorul congelatorului datorita numeroaselor orificii de aer din aparat. Cu acest sistem modern de racire Sharp controleaza nivelul de umiditate tot timpul si previne formarea ghetii si peliculei de gheata pe pereti si pe preparate. Acest lucru impiedica lipirea recipientelor unul de altul si etichetele pot fi citite cu usurinta. In plus sistemul No Frost de la Sharp asigura o racire cu umiditate controlata astfel incat preparatele vor ramane proaspete pentru un timp mai indelungat. Mai mult, reduce efectul de arsuri de la gheata prin care alimentele isi pierd din sucurile naturale in procesul de inghetare. Pentru a regla temperatura Sharp SJ-SC11CMXWF-EU are la interiorul aparatului un termostat electronic. Reglajul temperaturi in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -16 la -24°C in functie de gradul de incarcare.

     Congelatorul are usa reversibila cu maner vertical si deschidere spre dreapta la un unghi de 120 de grade.Zamrzovalna omara SHARP SJ-SC11CMXWF-EU    Pentru un plus de confort incinta congelatorului are 7 compartimente din plastic sub forma de 5 sertare cu capac si 2 rafturi cu capac, cu sistem de tragere pe role.Zamrzovalna omara SHARP SJ-SC11CMXWF-EU      In plus avem compartimente speciale pentru orice tip de congelare plus congelare rapida si aparat de facut gheata. In acest scop congelatorul este echipata si cu funcția de producere de gheata avand un aparat cu tavita pentru cuburi de gheata/cu sistem de rotire (Twist Ice Maker). Atunci cand congelatorului atinge sau este sub temperatura de -12°C aparatul pentru gheata va incepe sa produca gheata, dupa circa 3 ore. Masina de gheata va face cate 20 de cuburi o data; dar cantitatea specifica de gheata produsa va depinde de temperatura din interior, de frecventa cu care este deschisa usa, de temperatura din compartimentul congelatorului etc. Alimentarea cu apa se face in recipientul care dozeaza gheata. Ca sa obtineti cuburile de gheata rotiti butonul care separa gheata din compartimentul care dozeaza gheata, iar cuburile de gheata vor cadea in recipientul de jos, pentru depozitarea de gheata.Zamrzovalna omara SHARP SJ-SC11CMXWF-EU     Aparatul este dotat cu compartimente cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele compatimentului. Acest model de congelator permite congelarea in toate sertarele, a unor cantitati de maxim 7 kilograme, in fiecare sertar. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In plus sertar din mijloc Big Freezer al aparatului iti ofera un volum mai mare in compartimentul congelator.Zamrzovalna omara SHARP SJ-SC11CMXWF-EU     Puterea de congelare a aparatului este de 12,97 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Sharp SJ-SC11CMXWF-EU avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

       Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Pe partea de functii si tehnologie Sharp SJ-SC11CMXWF-EU detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Doua compartimente de sus cu functia automata Super Frost unde termostatul reduce rapid temperatura la -32°C si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 52 de ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Sharp SJ-SC11CMXWF-EU avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu functia Frost Free Sharp protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul aparatului, independent de temperatura exterioara. Acest model este dotat cu un sistem de protectie Antibacterian unde manerul de la usi este acoperitte cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

     Eficienta energetica oferita de congelatorul Sharp SJ-SC11CMXWF-EU este foarte buna, avand clasa A+. Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest congelator se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 311 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat congelatorul, este de 41 dB(A), conform noi etichete energetice.Zamrzovalna omara SHARP SJ-SC11CMXWF-EU     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului liniar cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Sharp presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Agentul refrigerant gaz butan R600 intra in condensor în forma gazoasa. Acolo este racit la presiune constanta cu ajutorul radiatorului din aluminiu pentru disiparea termica ce transfera caldura refrigerantului in mediul ambiant, acesta schimbandu-si starea fizica din starea gazoasa in stare lichida. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 186 x 59,5 x 65 si o greutate neta de 69 Kg. Aparatul detine si certificatul german TUV care confirma faptul ca Sharp respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, produsul pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte; De exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Congelator SHARP SJ-SC11CMXWF-EU, No Frost, 280 l, H 186 cm, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>