Dezumidificator MASTER DH712 pentru casa si birou review

     Dezumidificatorul de aer Master DH712 este un dispozitiv de climatizare cu dubla functie, atat de purificator aer cat si dezumidificator, fiind un dispozitiv performant ce isi va regasi cu siguranta utilitatea si in casa ta, mai ales ca prezinta un sistem de reglare avansat pentru mediul ambiant. Problemele de sanatate provocate de mediul ambiant in care traiesti sunt cat se poate de actuale, iar neacordarea unei atentii sporite, poate duce la agravarea lor. Atat praful cat si alte microparticule de mici dimensiuni ce se ragasesc in aerul respirabil pot provoca stari de anxietate, sufocare sau insuficienta respiratorie. Master DH712 construit in Italia este solutia ideala pentru combaterea acestor probleme, un dezumidificator cu functie de purificare, ce promite pe langa o functionare optima si un consum redus de energie.

     Constructia sa compacta asigura o portabilitate extinsa acestui dispozitiv, deci prin urmare in functie de necesitati, acesta poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta. In acest sens acest aparat este livrat cu un set de roti, utilizare lor fiind optionala numai in cazul in care doriti sa il mutati dintr-o locatie in alta locatie, in partea de sus fiind disponibile si doua manere integrate de transport foarte practic. Design-ul este unul clasic, dar placut ca aspect, este complet de culoare alb.

      Panoul de comanda cu extrem de simplu cu 4 taste situat in zona superioara ofera utilizatorului accesul rapid la functile aparatului, totul cu ajutorul tastelor de selectie dupa cum urmeaza: o tasta on/off de pornit/oprit, functie timer, reglarea numarului de ore pentru functia de temporizare, functionarea automata, functionare continua fara higrometru. Apasand pe tasta On/Off aparatul va porni si ne va indica vizual grafic, nivelul maxim de condens din rezervorul de stocaj. Reglarea umiditatii relative din incapere se face cu ajutorul unei taste prin apasari succesive, unde nivelul de umiditate poate fi setat de la minim 40% la maxim 70% in trepte de 10%. Actiunile pe care utilizatorul le selecteaza din panoul de comanda, sunt semnalizate prin aprinderea concomitenta a becurilor LED specifice fiecarei functii. Cu tasta Timer se seteaza timpul de pornire intarziata a aparatului de dezumidificare de maxim 8 ore, iar semnalizarea vizual grafica ne va indica valoarea setata a timpului de 1, 2, 4 sau de 8 ore. Cand rezervorul de condens este plin, semnalizarea vizual grafica ne va indica acest lucru, iar aparatul se va opri automat. In acest sens in continuare se scoate rezervorul si se goleste. Dezumidificator MASTER pentru casa si birou, DH712, 10l/24h, 220V      Aparatul preia aerul din camera prin intermediul grilei din spate, urmand sa fie prelucrat la interior de un sistem de filtrare si dispozitive anti-condens, ca apoi sa fie eliberat prin fata. Umiditatea din aer este inmagazinala la interior, in cadrul unui rezervor propriu de capacitate 2,8 litri. Acest rezervor are prevazut un plutitor cu semnalizare, unde o dioda luminescenta semnalizeaza daca rezervorul de apa este plin sau nu a fost introdus corespunzator. In plus aparatul are si protectie la prea plin, cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa este plin, liminand posibilitatea unei eventuale inundatii. Sistemul unic de functionare al aparatului asigura acestuia o functionare la performanta ridicata cu un consum redus de energie. In acest sens atunci cand umiditatea dorita a fost atinsa, dezumidificatorul se va opri.

     Cu functia de uscare a rufelor acest aparat ne este de mare ajutor mai ales in anotimpul rece cand nu dispunem de o masina de spalat cu uscator sau de o incapere cu destinatie speciala in acest scop. Pentru uscarea lenjeriei trebuie preselectate urmatoarele valori: Uscat pentru depozitare in dulap de 40% umiditate relativa a aerului din incapere. Umed pentru calcat de 50% umiditate relativa a aerului din incapere. Usor uscat de 60% umiditate relativa a aerului din incapere.

     Aparatul functioneaza astfel: Aerul umed este absorbit cu ajutorul ventilatorului integrat in filtrul dezumidificatorului si trecut peste un radiator cu aripioare care are o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta, care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul care la randul lui raceste aerul care circula prin exteriorul radiatorului producand fenomenul de condens, iar umiditatea continuta de aer condenseaza pe elemetele foarte reci si este colectata intr-un rezervor de condens. In continuare aerul uscat cu umiditatea extrasa de acest radiator este eliberat in incapere cu 1-2 grade mai mare decat a fost absorbit, folosindu-se caldura cedata de compresorul aparatului.Osuszacz powietrza Master DH 712      Ca alternativa, Master DH712 este, de asemenea, adecvat pentru utilizare permanenta, in special intr-o incapere sau un birou, pentru a se mentine un mediu placut.Osuszacz powietrza Master DH 712     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 280 W/h. Aparatul deține un senzor cu higrostat reglabil și face posibil un control permanent al umidității din aer. Depășirea valorii de umiditate setate duce la pornirea automată a aparatului. Imediat ce umiditatea dorită a fost atinsă, aparatul se deconectează automat. Pentru ca senzorul din dotare sa poata masura corect umiditatea din incapere, ventilatorul axial al aparatului funcționeazaă permanent, pana ce higrostatul din dotare constată atingerea umidității setate, deconectand automat aparatul. Master DH712 este indicat sa fie folosit in spatiul unei incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5°C – 32°C, cu domeniul de functionare intr-un spatiu cu umiditate de 35% – 90 % u.r. In acest sens este bine sa nu folositi dezumidificatorul la temperaturi mai joase de +5°C.

     Capacitatea de dezumidificare la 30°C si 80% RH/24h cu higrostat este de 10 litri/zi. Reglarea optima se face actionand butonul din zona panoului de comanda, in trepte de 10% (intre 40% si 70% umiditate relativa). Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 100 mc/h cu o singura treapta de debit, astfel ca aerul circulat de aparat la o incapere cu o suprafata de 15 mp si cu o inaltime de 2,5 m trece prin aparat la o functionare continua timp de 24 h, de 64 de ori. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. In acest sens Master DH712 a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs de compresorul tip Rotary, atinge 42 dB.

      Sanatatea incepe cu aer curat. Calitatea aerului pe care il respiram are un impact mare asupra capacitati de munca si bunastarii noastre. Cu mai putini factori alergeni, microorganisme si poluare chimica pe care o inspiram, cu atat mai putine sunt sanse de a ne imbolnavi. Datorita cresterii contaminarii mediului, prin praf fin si poluanti, aerul curat nu mai poate fi luat in considerare. Calitatea aerului a scazut semnificativ in ultimii ani. Bacteriile, virusii, microbii, ciupercile, praful fin si polenul se raspandesc neingradit peste tot in interior. Multe substante care se dezvolta in timpul incalzirii sau gatitului, poluantii din materialele de constructie, covoarele, mobilierul, produsele chimice de uz casnic sau problema binecunoscuta a fumului de tutun pot declansa tulburari de sanatate. Prin urmare, exista suficiente motive pentru a acorda mai multa atentie calitatii aerului din interior. Tinand cont de acesti factori specialisti italieni de la Master utilizeaza sistemul de filtrare HEPA, care este unul dintre cele mai eficiente filtre disponibile pe piata, pentru a indeparta pana la 99,97% din alergenii din aer cu dimensiuni de pana la 0,3 microni. Filtrul HEPA impreuna cu filtrul de carbon al lui Master DH712, filtreaza aerul care iese din unitate si de mirosuri neplacute si retine 99,97% din particulele din aer, cum ar fi praful, polenul, fumul, bacteriile, sporii mucegaiului si resturile de acarieni de praf cu marimi de (0,3 microni sau mai mari).

     Aparatul cantareste 11,4 kilograme si are urmatoarele dimensiuni de: (L x H x I)mm 220 x 665 x 310. Agentul refrigerant folosit in instalatia de dezumidificare este R134a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de dezumidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Dezumidificator MASTER pentru casa si birou, DH712, 10l/24h, 220V

Lasă un răspuns