Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU review

     Frigiderul cu 2 usi Sharp SJ-T1400M0I-EU este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de refrigerare de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea argintiu si materialul inox anti-amprenta din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Aparatul construit cu tehnologia Space Saver Door nu are nevoie de un spatiu aditional pentru deschiderea usilor. In acest scop frigiderul putand fi lipit de perete pentru a salva un spatiu util in bucatarie. Panoul de comanda plasat in interior in zona de refrigerare pe peretele din dreapta cu control mecanic monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate unitar. Cu ajutorul comutatorului rotativ puteti regla automat temperatura interioara a celor doua spatii de racire. In acest scop rotiti comitatorul rotativ de la poziția 1 la 5 pentru a varia temperatura. Cand afara este mai rece fixati comutatorul rotativ in pozitia 1 sau 2. Cand setati comutatorul rotativ la pozitiile 3 si 4 puteti sa depozitati produsele in congelator pe termen de maxim 1 luna.  Iar pentru a depozita alimentelor pe termen mai lung in compartimentul de congelare, puneti butonul rotativ in pozitia 5 sau Max. Reglajele de temperatura mai trebuie sa fie facuta si in funcție de frecventa in care usa este deschisa, de cantitatea de alimente pastrate in frigider si de temperatura ambianta. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate.

     Acest model are tehnologia de racire Advanced No Frost dinamica cu ajutorul unui ventilator Gentle Air Flow in zonei de refrigerare si dinamica Multi Airflow in zona de congelare. Deoarece aerul rece dintre congelator si frigider nu trece, mirosurile nu se vor amesteca. Ca urmare, frigiderul dvs. ce face parte din noua generatie de aparate frigorifice, este usor de utilizat si va ofera acces la un spatiu mare si cu aspect estetic.Combina frigorifica SHARP SJ-BA10IMXI1E, 324 l, 186 cm, A+, inox     Sistemul de racire instalat in compartimentul congelatorului, previne acumularea de gheata, mentinand un consum scazut de energie, in timp ce in compartimentul frigiderului mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata. Frigiderul Sharp SJ-T1400M0I-EU are tehnologia de racire Multi Airflow din zona de congelare. Aceasta tehnologie de racire este bazata de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si fara umiditate, intra prin mai multe orifici in compartimentul de racire. Aceasta tehnologie de racire a frigiderului mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Frigiderul cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer controlat uscat are un volum net generos pe frigider de 303 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, peste, preparate proaspete etc. In acest sens frigiderul Sharp SJ-T1400M0I-EU cu dezghetare automata No Frost, este construit astfel incat apa rezultata din zona de refrigerare in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor în timpul functionarii.

      Rafturile de depozitare alimente in zona de refrigerare sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta intarite cu rama din inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustata după nevoi in trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanta să fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert.Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox     Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle.Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox     Usa frigiderului cu maner orizontal integrat avand deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi Adapt Lift de diferite marimi care in afara de zona de depozitare oua lasa la latitudinea noastra ocuparea lor cu o diversitate de produse. Un mecanism extrem de practic permite miscarea rafturilor in sus si in jos. Chiar si cea mai inalta sticla poate fi plasata in frigider, prin simpla ridicare sau coborare a rafturilor. Acest lucru va permite sa plasati cu usurinta in functie de inaltime sticle, borcane si bidoane la partea inferioara a usi sau de a le muta cu usurinta spre dreapta sau spre stanga. Zona de refrigerare este dotata si cu un indicator OK cu care putem sa identifica zona cea mai rece. Daca nu apare mesajul OK inseamna ca temperatura este prea mare in zona de refrigerare. In acest caz, este necesar sa deplasati selectorul de functionare frigider mai sus (zona mai rece) si sa asteptati aproximativ 12 ore pana cand se stabilizeaza temperatura. Trebuie mentionat ca daca in acest interval de timp deschidem de mai multe ori usa sau introducem o noua cantitate de alimente proaspete in spatiul de refrigerare, indicatia OK sa nu apara.

      In partea inferioara a frigiderului Sharp se afla compartimentul etans cu baza ondulata pentru a nu se lipi produsele depozitate de tip Zero Degree Zone -2°C ~ +3°C cu capacitatea de 20 de litri, pentru depozitarea produselor proaspete. Acest sertar poate fi folosit si pentru a decongela produsele congelate scoase din congelator si urmeaza sa fie procesate imediat. Sub acest compartiment se afla sertarul etans Fruit & Veg Zone +3°C ce pastreaza produsele la fel de proaspete ca atunci cand au fost culese. In acest sertar aerul rece pompat prin orificiile de ventilatie mentin temperatura constanta si un nivel de umiditate ridicat in compartimentul pentru legume. Pentru a micsora condensul si a imbunatati circulatia aerului, sertarul este prevazut cu orificii speciale ce asigura conditii ideale in interiorul compartimentului pentru fructe si legume. Astfel, acestea nu se vor stafidi si vor ramane gustoase si proaspete in mod natural, pentru o perioada de pana la trei ori mai lunga.Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox      Aparatul are iluminare Dual LED Leigh tip coloana pozitionat pe lateralele zonei de refrigerare si sus in zona de congelare, asigura o buna vizibilitate chiar si cu zonele de racire pline. Datorita tehnologiei Total No Frost/Multipower Invertor aparatul Sharp la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. La un frigider obisnuit cand este deschisa usa, temperatura creste brusc, iar mancarea este expusa unui soc termic care o face sa se altereze mai repede. Frigiderul Sharp monitorizeaza si analizeaza continuu felul in care este folosit. Astfel, poate estima cand deschidem usa si, chiar inainte sa o deschidem, scade temperatura cu 1 sau 2°C, pentru a se asigura ca se mentine o temperatura constanta si ca mancarea ramane proaspata si plina de substante nutritive.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a frigiderului avand doua compartimente tip raft separate unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner orizontal integrat, ce are deschidere spre dreapta. Usa congelatorului are in dotare si 2 rafturi mai mici unde putem sa depozitam produse congelate ce pot fi folosite mai des.Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox    Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazut si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Frigiderul este echipata si cu functia de producere de gheata avand un aparat pentru gheata Ice-Matic ce produce cuburi de gheata conform preferintelor noastre. Atunci cand compartimentul congelatorului atinge sau este sub temperatura de -12°C aparatul pentru gheata va incepe sa produca gheata. Dispozitivul de gheata va face cate 16 cuburi o data; dar cantitatea specifica de gheata produsa va depinde de temperatura din interior, de frecventa cu care sunt deschise usile, de temperatura din compartimentul congelatorului etc. Ice-Matic-ul poate culisa in plan orizontal in spatiul din congelator pe raft in functie de preferinta noastra.Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Sharp avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 1°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -18°C si -24°C. Pe partea de functii si tehnologie Sharp detine: Cand usa figiderului si a congelatorului este lasata deschisa mai mult de 1 minut se aude o alarma care suna de 3 ori. Daca usile raman deschise in continuare alarma sonora se va activa la fiecare 30 de secunde. Sharp detine si functia de Super Racire la -24°C, in zona de congelare si la +1°C in zona de refrigerare, ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente depozitate in congelator, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Functia de Super Racire din zona de congelare este anulate automat in 24 de ore, daca nu o anulati inainte. In acest fel se previne risipa de energie. Daca doriti sa inghetati o cantitate mai mare de alimente proaspete, accesati aceasta functie inainte de a pune alimentele in congelator. In acest fel se previne risipa de energie. Iar functia de Super Racire din zona de refrigerare este indicata cand depozitam o cantitate mai mare de alimente proaspete, sau cand afara umiditatea este ridicata si temperatura se mentine peste +30°C.

    Din punct de vedere energetic Sharp SJ-T1400M0I-EU se remarca prin consumul energetic mic de 367 kWh/an facand parte din clasa de consum A+.    Acest lucru i se datoreaza si compresorului liniar cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Sharp presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Volumul total a acestui frigider este de 400 de litri din care 303 de litri ii revin spatiului de refrigerare, iar restul de 97 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 172 x 70 x 72 si o greutate de 75 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu 2 usi SHARP SJ-T1400M0I-EU, Advanced NoFrost, 400 l, H173.1 cm, Clasa A+, inox

Lasă un răspuns