Frigider cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN review

     Frigiderul cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN este un aparat cu doua usi de culoare inox vopsite electro-static, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda situat in interior in zona de refrigerare este prevazut cu doua butoane rotative cu control mecanic, ce controleaza toate functiile aparatului.Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 1°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -18°C si -24°C. Cu sistemul de racire Neo Frost Beko raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Iar aerul rece este suflat de 2 ventilatoare separat in zona de congelare si de refrigerare, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mereu proaspata sau bine congelata. Beko avand sistemul Dual Cooling creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider.     Frigiderul dotat cu aceasta tehnlogie, procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului, ce impiedica formarea ghetii in interior, pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Frigiderul Beko cu dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla Safety Glass, ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ.Frigider cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN, 406 l, No Frost, EverFresh+, H 185 cm, Inox     In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Ever Fresh+ etans, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limita de 5°C iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.     Deasupra acestei zone se afla compartimentul cu capacitatea de 17 de litri si temperatura de 0°C cu functia Fresh Active, ideal pentru depozitarea carnii, pestelui si fructelor de mare. Temperatura in acest spatiu este cu cateva grade mai scazuta decat in restul frigiderului, extinzand considerabil prospetimea. Usa frigiderului avand maner orizontal integrat este echipata cu 4 suporturi fixe, pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru condimenta, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele si oua. Un suport intermediar cu capac etans pentru depozitare de branzeturi. Si ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie.

     Aparatul are iluminare LED Leigh coloana in zona de refrigerare si sus in zona de congelare, ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu aparatul plin. Iar corpul de congelare pozitionat in partea superioara a combinei are doua compartimente despartite de un raft din sticla. Compartimentul de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, cu tava pentru gheata, inclusiv congelarea rapida, unde accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Compartimentul congelatorului se poate transforma in zona de congelare rapida, unde se foloseste un jet de aer rece la -24°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. La fel si usa congelatorului cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta are pe ea un raft mai mic pentru depozitare de alimente. Acest frigider este prevazut si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat.

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze. 

     Pe partea de functii si tehnologie Beko RDNE455K30ZXBN detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Beko detine si functia Congelare rapida unde folosind un jet de aer la -27°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Freezing Beko protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Daca usile aparatului nu sunt deschise timp de 12 ore dupa ce butonul retractabil de control al temperaturii este comutat la pozitia de temperatura cea mai ridicata, atunci functia de Vacanta va fi activata automat. Accesand aceasta functie nu este potrivita pentru a pastra alimente in compartimentul de refrigerare si congelare. Pentru a anula functia de Vacanta, este nevoie sa modificati setarea butonului rotativ retractabil. Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

     Eficienta energetica oferita de frigiderul Beko RDNE455K30ZXBN este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de 287 kWh/an.Réfrigérateur 2 portes rdne455k30zxbn Beko | La Redoute     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent, cu tehnologii de izolare unice, care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 406 de litri din care 313 de litri ii revin frigiderului iar restul de 93 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185 x 70 x 65,5 si o greutate de 84 Kg. Aparatul detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Beko respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat, biciclete etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

Frigider cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN, 406 l, No Frost, EverFresh+, H 185 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>