Frigider cu doua usi Heinner HF-V213E++ review

     Frigiderul cu doua usi Heinner HF-V213E++ este un aparat frigorific de culoare alb lotus cu suprafata emailata, simplu si cu un aspect destul de placut. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima aparatul frigorifica fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda clasic cu control manual al temperaturi, se afla in interiorul zonei de refrigerare pe peretele din dreapta. Pe panoul de comanda sunt disponibile 5 trepte de temperatura. Intervalul de temperatura ce poate fi reglat este de: 2°C pana la 8°C in zona de refrigerare si de -10°C pana la -18°C din zona de congelare. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Heinner HF-V213E++ cu sistemul de dezghetare automata in zona de refrigerare este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajată de compresor in timpul functionarii. Cu sistemul static de racire, din zona de refrigerare si din zona de congelare, aceasta tehnologie mentine un nivel al umiditatii in frigider de 70%. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Vreau sa mai mentionez ca acest sistem static de racire din frigider este adecvat la acest model deoarece zona de refrigerare are un volum mediu care nu creeaza zone cu temperaturi diferite in aceasta incinta. In zona de congelare acest model este dotat si cu tehnologia inovatoare statica Less Frost unde evaporatorul este plasat în jurul compartimentului si nu între sertare. Aceasta tehnologie împiedica in mod substantial acumularea de gheata in zona de congelare.

     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.Frigider cu doua usi Heinner HF-V213E++, 213 l, Clasa E, Control mecanic, Termostat ajustabil, IIluminare LED, H 144 cm, Alb    Usa frigiderului reversibila avand maner orizontal integrat, este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: Primul suport specializat pentru depozitarea de oua si borcane cu condimente. Al doi-lea suport pentru depozitare de produse alimentare de mici dimensiuni ambalate. Si ultimul suport specializat pentru depozitare de recipiente din sticla sau plastic cu inaltime peste medie sau medie.

     Aparatul are iluminare LED bulb de 2 W langa panoul de comanda, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a combinei avand doua compartimente despartite de un raft din sarma. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Cu tava de gheata integrata in zona de congelare se produc cuburi de gheata. La fel si usa congelatorului este de asemenea reversibila cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul frigiderului un termostat mecanic, util si usor de actionat. Aparatul frigorific are si o tavita pentru formarea si pastrarea cuburilor de gheata. Acestea se vor desprinde usor prin simpla rotire a tavite.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST-N fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Heinner HF-V213E++ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 14 ore fara ca alimentele sa se degradeze. 

      Din punct de vedere energetic Heinner HF-V213E++ se remarca prin consumul energetic mic facand parte din clasa de consum A++, conform vechi etichete energetice. Consumul de energie ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.
     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest frigider se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 177 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat frigiderul este de 41 dB(A), conform noi etichete energetice.Frigider cu doua usi Heinner HF-V213E++, 213 l, Clasa E, Control mecanic, Termostat ajustabil, IIluminare LED, H 144 cm, Alb     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels    Acest consum energetic i se datoreaza izolatiei termice bune si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Volumul total net al acestui frigider este de 213 de litri din care 171 de litri ii revin zonei de refrigerare iar restul de 42 de litri congelatorului. Aparatul frigorific are si urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) cm 144 x 54 x 57 si o greutate neta de 38 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Frigider cu doua usi Heinner HF-V213E++, 213 l, Clasa E, Control mecanic, Termostat ajustabil, IIluminare LED, H 144 cm, Alb

Lasă un răspuns