Frigider cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF review

     Frigiderul cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF, este un aparat de culoare alb polar, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Compania germana AEG ce produce acest aparat are ca prioritate in primul rand calitatea superioara a produselor facute la un standard inalt al desig-ului. Panoul de comanda mecanic, situat in interior in spatiul de refrigerare, pe peretele pe dreapta, este prevazut cu un buton rotativ de comutare a temperaturi, ce controleaza toate functiile aparatului. Temperatura poate fi setata de la treapta 1 care are cea mai mai calda temperatura, si treapta 7 care are cea mai scazuta temperatura in zona de refrigerare. La acest frigider se recomanda setarea din mijloc unde temperatura este de aproximativ 5°C in zona de refrigerare. Selectand treapta 7 face posibila atingerea temperaturi sub 0°C jos in cea mai rece parte a compartimentului de refrigerare.Frigider cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF, 133 l, Clasa A+, H 82 cm     Temperatura din interior depinde de urmatorii factori: frecventa de deschidere a usii; temperatura camerei la locul unde este instalat aparatul; tipul, temperatura si cantitatea de alimente depozitate. Cu sistemul de racire static AEG SKB58211AF raceste zona de refrigerare in mod uniform, dintr-o parte in alta si datorita volumului mai mic. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Acest frigider are tehnologia de dezghetare automata. AEG SKB58211AF cu tehnologia de dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla cu margine de protectie ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi pe fiecare raft. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ.

        Mentinerea curata a spatiului frigorific este foarte importanta prin impiedicarea proliferari de mucegaiuri si bacterii. Pentru a combate acest lucru, proiectantul a prevazut intreg spatiu frigorific cu colturi rotunjite, care se curata usor si nu capteaza mizerie sau bacterii. Cu aceasta tehnologie intreg spatiu frigorific se curata rapid si eficient, iar alimentele sunt stocate intr-un mediu curat.AEG - Combina frigorifica independenta - RDB72721AX    Usa frigiderului reversibila avand balamale autoportante si cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua suporturi pentru oua, branzeturi, recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele.     Iar ultimul suport specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla un compartiment specializat si etans de depozitare. In acest sertar Bio Cool, cu o singura sectiune, se regleaza nivelul umiditatii la interior, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Curentii de aer se regleaza cu ajutorul unui comutator ce culiseaza, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de un frigider obisnuit. Aparatul are iluminare LED Leigh lateral dreapta ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin.Frigider cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF, 133 l, Clasa A+, H 82 cm     Acest frigider este prevazuta si cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura, AEG are la interiorul aparatului un termostat electronic, util si usor de actionat. 

       Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă.

     Eficienta energetica oferita de AEG SKB58211AF este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de 117 kWh/an, cu un consum zilnic de 0,504 kWh/24h, conform etichetei energetice.Image result for AEG SKB58211AF     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB. Volumul total net a acestui frigider este de 133 litri. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: HI x L x A) mm 819 x 597 x 545 si o greutate de 32,95 Kg. Aparatul fiind un model incorporabil golul de montaj in mobilierul din bucatarie este de: (HxLxl)mm 820/890 x 600 x 550.Frigider cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF, 133 l, Clasa A+, H 82 cm     

     Sistemul de aerisire a congelatorului se realizeaza prin plinta mobilierului din partea inferioara.

 

     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la aprecierea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

Primesti garantie la 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu o usa incorporabil AEG SKB58211AF, 133 l, Clasa A+, H 82 cm

Lasă un răspuns