Frigider cu o usa MAGLA BC-90 review si notificarii tehnice

     Frigiderul cu o usa Magla BC-90 este o alegerea inspirata daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat retro este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb polar, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in interior in aparat este prevazut cu un buton cu actionare clasica a temperaturi cu 6 trepte, ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare clasica a zonei de refrigerare. Magla cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Magla are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 90 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Cele doua rafturi de depozitare alimente sunt realizat din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe fiecare raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Raftul de sticla al frigiderului a fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime. 

      Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta este echipata cu trei suporturi fixe mari pentru sticle si un suport mai mic pentru borcane. Aparatul are iluminare Eco Led bulb de 15 W pe lateral ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Magla BC-90 are la interiorul aparatului si 1 termostat mecanic. 

     Capacitatea maxima neta de 90 litri este impartita intre spatiul de refrigerare caruia ii revin 75 litri si congelator cu un spatiu de 15 litri. Compartimentul congelatorului cu spatiu unic avand sistem de dezghetare manual ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si 2 suporturi pentru gheata. Acest compartiment de 2 stele congeleaza alimentele la fel ca un congelator de dimensiuni obisnuite. Si pentru ca este in frigider, constituie un loc excelent pentru pastrarea ingredientelor utilizate frecvent. Totul este mentinut la o temperatura de -12°C, pastrandu-se in siguranta aroma, textura si valoarea nutritiva a alimentelor timp de 2 saptamani. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Magla avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Eficienta energetica oferita de frigiderul Magla BC-90 este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 170 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 83 x 45 x 44,5 si o greutate de 20 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu o usa MAGLA BC-90, H 83 cm, 90 l, ALB
Frigider cu o usa MAGLA BC-90, H 83 cm, 90 l, ALB

Lasă un răspuns