Frigider cu o usa profesional ADN 350S review

       Frigiderul cu o usa profesional ADN 350S de la Whirlpool este o alegerea inspirata daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat frigorific este clasic iesind in evidenta prin culoarea inox cu suprafata din otel inox si cu laterale emailate de culoare argintie, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu control mecanic situat in exterior pe partea frontala a frigiderului deasupra usi de acces, este prevazut cu taste ce controleaza toate functiile de racire ale aparatului. Setarea temperaturi de racire din interior de catre utilizator se face de la +2°C la maxim +8°C. Temperatura medie din interiorul frigiderului trebuie sa fie în jur de +4°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare.

     Frigiderul cu o usa profesional ADN 350S cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Astfel acest aparat frigorific are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cat de des se deschide usa. ADN 350S cu siatemul de dezghetare automata in zona de refrigerare este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos in zona de refrigerare de 230 l. Rafturile de depozitare alimente in numar de 6 sunt realizat dintr-un gratar vopsit, ce suporta greutati destul de mari. Pe aceste rafturi poti plasa si recipiente grele, de pana la 30 de kg, pe fiecare raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia unui raft poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard vaselor sau a borcanelor din comert. Rafturile au fost proiectate pentru a permite sa utilizam tot spatiul intern al frigiderului, atat pe latime cat si pe adancime.Whirlpool ADN 350S 350l profesionalni hladnjak     Usa frigiderului reversibila cu maner vertical, avand deschidere spre dreapta nu este echipata cu suporturi. Aparatul frigorific are iluminare Eco Led bulb de 15 W sus in zona de refrigerare, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.

      Pentru a regla temperatura frigider cu o usa profesional ADN 350S are la interiorul aparatului 1 termostat electro-mecanic.

     Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand aproape clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Eficienta energetica oferita de frigiderul cu o usa profesional ADN 350S cu puterea instalata de 265 W este foarte buna, avand clasa A++, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

    Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceast frigider se incadreaza in clasa de eficienta energetica D, cu un consum anual de energie de 735 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate, conform noi etichete energetice.    Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului universal, dotat si cu un sistem de suspensi, avand un nivel de zgomot de 50 dB(A). Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (H x L x A) mm 1730 x 600 x 600 si o greutate neta de 53 Kg. La acest model are picioarele de sprijin frontale reglabile pe inaltime iar punctele de sprijin din spate sunt prevazute cu role pentru o deplasare facila dintr-o locatie in alta locatie. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu o usa profesional ADN 350S, 230l, Clasa D, Dezghetare automata, Usa reversibila, H 173 cm, Argintiu

Lasă un răspuns