Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F review

     Frigiderul incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F este o alegerea inspirata daca iti doresti un aparat de refrigerare dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui aparat este unul foarte atragator aparatul facand parte din gama de aparate frigorifice Confor Tech line. Acest aparat imbina design-ul inovator cu tehnologia performanta din dotare, iesind in evidenta si prin culoarea din interior de alb pur, ce ii confera o nota de eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F, capacitate 181 l, H 122.6 cm, Clasa F, Alb     Panoul de comanda electronic situat in interior in aparat in partea dreapta a zonei de refrigerare, este prevazut cu un afisaj digital al temperaturii si un buton cu taste a temperaturi, ce controleaza toate functiile de racire ale aparatului frigorific. Temperatura interioara a frigiderului se regleaza in 5 trepte cu ajutorul butonului prin apasari succesive. Cu ajutorul butonului Mode prin apasari succesive comutam functionarea aparatului frigorific la modul de functionare: Smart; Super racire; Setarea temperaturi de racire din interior manual de catre utilizator. Temperatura medie din interiorul frigiderului trebuie sa fie în jur de +4°C. Temperatura interioara depinde, de temperatura din incaperea unde este instalat aparatul, de frecventa cu care este deschisa usa si de cantitatea de alimente depozitata in spatiul de refrigerare. Iar temperatura cea mai scazuta din zona de refrigerare este imediat deasupra compartimentului Crisper Box. Cu cat temperatura accesata este mai mica procesele enzimatice si chimice sunt mai lente si deteriorarea alimentelor de catre microorganisme sunt minime. O temperatura de +4°C sau mai mica garanteaza o intretinere optima precum si siguranta produselor alimentare depozitate. Pentru a porni aparatul nu este nevoie decat de a introduce stecherul in priza de 220 V.

     Acest model are tehnologia de dezghetare automata a zonei de refrigerare si manuala a zonei de congelare, pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Exquisit cu sistemul de dezghetare automata numai in zona de refrigerare este construit astfel incat apa rezultata in urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Frigiderul incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F cu un singur compresor si un circuit de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Frigiderul are un sistem de racire static ce a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 167 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F se afla compartimentul mare etans de tip Crisper Box 5°C al legumelor si fructelor, ce ofera acces rapid prin sistemul rotativ de deschidere al cutiei, pastrandule un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu deschidere spre dreapta, este echipata cu 3 suporturi fixe 2 mai mici cu suport de oua si unul mai mare. Usa frigiderului se integreaza perfect in mobilier, datorita sistemului de balamale culisante, ce asigura un nivel maxim de protectie si izolare, asigurand o inchidere perfect etansa pentru ca tu sa te bucuri de preparate proaspete in fiecare zi. Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F, capacitate 181 l, H 122.6 cm, Clasa F, Alb      Aparatul frigorific are iluminare ECO LED de 1,5 W lateral dreapta, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura frigiderul incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F are la interiorul aparatului 1 termostat electronic pentru zona de refrigerare/congelare. 

     Capacitatea maxima neta de 181 litri este impartita intre spatiul de refrigerare caruia ii revin 167 litri si congelator cu un spatiu de 14 litri. Compartimentul congelatorului cu spatiu unic avand sistem de dezghetare manual ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si 2 suporturi pentru gheata. Acest compartiment de 3 stele congeleaza alimentele la fel ca un congelator de dimensiuni obisnuite. Si pentru ca este in frigider, constituie un loc excelent pentru pastrarea ingredientelor utilizate frecvent. Totul este mentinut la o temperatura de -18°C, pastrandu-se in siguranta aroma, textura si valoarea nutritiva a alimentelor timp de 2 saptamani. Puterea de congelare a paratului este de maxim 1 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Exquisit avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 6,5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

     Frigiderul cu un compresor si un singur circuit de racire a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N, ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

    Pe partea de functii si tehnologie frigiderul incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Functia de Racire rapida va permite racirea si congelarea alimentelor proaspete. Cand butonul de setare a temperaturii este pus pe ultima pozitie de racire rapida un indicator LED se va aprinde si compresorul va functiona continuu. La terminarea acestui ciclu congelatorul automat va trece pe regim normal de functionare. Exquisit avand functia de racire automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. In plus prin activarea functiei de racire Smart Control senzorii performanti transmit informatiile regimului termic al mediului exterior, ce pot controla regimul de racire din interior.

      Eficienta energetica oferita de frigiderul incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F cu puterea instalata de 100 W este foarte buna, avand clasa A++, conform vechi etichetari energetice. Consumul energetic a ramas la fel sa modificat numai metoda de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest frigider se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 182 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat frigiderul, este de 39 dB(A), conform noi etichete energetice.Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F, capacitate 181 l, H 122.6 cm, Clasa F, Alb    Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels      Acest consum energetic i se datoreaza clasei de izolare termica si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Ezquisit presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni incorporabile: (H x L x A) mm 1180 x 540 x 540 si o greutate neta de 37 Kg. Golul de montaj in mobila de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (H, L, A)mm 1220 x 560 x 550 iar panelul mobilei trebuie sa aiba o grosime de minim 20 mm.Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F, capacitate 181 l, H 122.6 cm, Clasa F, Alb     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider incorporabil cu o usa Exquisit EKS 201-3-E-040F, capacitate 181 l, H 122.6 cm, Clasa F, Alb

Lasă un răspuns